Op een alledaagse dag op Dubai International Airport werd Saro Djerrrahian, een 30-jarige Nederlander, de gelukkige winnaar van $ 1 miljoen in de Dubai Duty-Free Millennium Millionaire en Finest Surprise loterij. Terwijl hij zich voorbereidde op zijn vlucht naar Yerevan, Armenië, besloot Djerrrahian een ‘duty-free’ artikel te kopen. Deze spontane aankoop bracht hem niet alleen een reisgenoot voor zijn reis. Tot zijn verrassing bleek dit eenvoudige aankoopmoment hem namelijk ook het winnende lot op te leveren, met nummer 1433.

Nederlandse expat wint loterij op luchthaven van Dubai

Saro Djerrrahian, een 30-jarige Nederlandse expat gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten, werd op woensdag 3 maart de gelukkige winnaar van maar liefst $ 1 miljoen in de Dubai Duty-Free Millennium Millionaire trekking. Deze ongelooflijke overwinning kwam als een vreugdevolle verrassing voor Djerrrahian, die het winnende lot, nummer 1433, kocht op weg naar Yerevan, Armenië, voor een welverdiende vakantie.

Als een toegewijde expat heeft Djerrrahian de afgelopen drie jaar zijn thuis gevonden in Dubai, waar hij werkt voor zijn eigen e-commercebedrijf. Zijn leven in de bruisende metropool van Dubai is gevuld met ondernemerschap en avontuur. Met zijn eigen bedrijf heeft Djerrrahian hard gewerkt om zijn dromen na te streven en zijn carrière op te bouwen in een stad die bekend staat om zijn kansen en mogelijkheden.

Derde Nederlandse winnaar van $ 1 miljoen

Djerrrahian bedankte de organisatoren van Dubai Duty Free en verklaarde: “Heel erg bedankt, Dubai Duty Free. Ik zal blijven deelnemen aan deze geweldige actie.” Als de derde Nederlandse winnaar van $ 1 miljoen sinds de lancering van de Millennium Millionaire Show in 1999, voegt Djerrrahian zich bij een selecte groep van gelukkige individuen die de jackpot hebben gewonnen in deze loterij.

Naast Saro Djerrrahian waren er ook nog andere gelukkige winnaars in de Dubai Duty-Free Millennium Millionaire en Finest Surprise-trekking. Shamseer Kodamana Paramb, een 40-jarige Indiase inwoner van Dubai, mocht zich verheugen op het winnen van een Mercedes-Benz G 500. Kapil Bhatia, een 42-jarige Indiase gevestigd in Dubai, voegde zich bij de winnaars met zijn prijs van een Range Rover Sport Dynamic HSE P400. Een andere opmerkelijke winnaar was Romy Pullukkara Jacob, een Indiase die een BMW R 1250 R won. Babu Lingam, een 38-jarige Indiase uit Sharjah, voegde nog meer opwinding toe aan de trekking door een BMW S 1000 RR-motorfiets te winnen.