Treyam, een architectonisch wonder dat niet alleen de kustlijnen verbindt, maar ook een nieuwe dimensie toevoegt aan luxueuze vakantiebestemmingen. Met zijn unieke brugachtige structuur en het ’s werelds grootste infinity pool, belooft Treyam een ervaring te bieden die zowel onvergetelijk als onvergelijkbaar is. Daanaast biedt het resort een scala aan spannende activiteiten zoals zeilen, duiken en verschillende opwindende activiteiten op het land.

Unieke brugachtige structuur

Treyam is niet zomaar een resort, het is een kunstwerk dat de noordelijke en zuidelijke kust met elkaar verbindt door middel van een brugachtige structuur. Deze constructie biedt gasten een panoramisch uitzicht op de getijdenlagune eronder, met minimale tussenkomst van het land. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat zowel de bovenste als de onderste verdiepingen kunnen genieten van adembenemende vergezichten. Deze architectonische benadering draagt ​​bij aan de aantrekkingskracht van Treyam en maakt het een must visit bestemming voor iedereen die op zoek is naar een unieke vakantie.

Treyam resort Infinity Pool

Bron: NEOM

’s Werelds grootste infinity pool

Als kroon op het werk huisvest Treyam een opmerkelijk infinity pool van 450 meter lang op het dak, dat niet alleen ’s werelds grootste zwembad zal worden, maar ook het huidige record met drie keer zal overtreffen. Dit zwembad, met uitzicht op de azuurblauwe lagune en omringd door levendige koralen, biedt gasten de kans om te genieten van diverse activiteiten zoals zeilen, duiken en luxe spabehandelingen. Dit zwembad is niet alleen een plek om te ontspannen, maar ook een waar spektakel dat bijdraagt aan de unieke ervaring van het verblijven in dit resort.

Treyam resort Infinity Pool

Bron: NEOM

Een bestemming voor de eeuwigheid

Is er nog iets te doen naast het adembenemende panoramische uitzicht op de lagune, de levendige koralen en het water dat zich uitstrekt tot aan de horizon? Ja, voor de avonturiers biedt het resort een scala aan spannende activiteiten zoals zeilen, duiken en verschillende opwindende activiteiten op het land. Op luie dagen kunnen bezoekers genieten van de luxe spabehandelingen van het resort, vergezeld van een selectie van gastronomische gerechten en fijne eetgelegenheden.

Het Treyam resort is meer dan alleen een vakantiebestemming, het is een plek waar architectonische schoonheid en natuurlijke pracht samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Of u nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of gewoon een unieke ervaring, Treyam belooft iets voor iedereen te bieden. Met zijn brugachtige structuur en het grootste overloopzwembad ter wereld zet Treyam een nieuwe standaard in luxe reizen. Bereid u voor om betoverd te worden door de schoonheid en grandeur van Treyam, een bestemming die gegarandeerd een blijvende indruk achterlaat.