Toen Marian uit hitserie B&B Vol Liefde de verkoop van haar makelaarskantoor bekend maakte via Instagram, kon ze rekenen op allerlei negatieve reacties. Zo wordt ze bekritiseerd dat ze niet mee zou hebben gedaan om de onvoorwaardelijke liefde te vinden, maar juist om haar onderneming te verkopen. Volgens haar is dat allemaal klinklare onzin.

B&B Vol Liefde-Marian wordt bedreigd door een drugsdealer

Marian, de oudste deelnemer van het tv-programma, heeft een schitterende villa in de Portugese Algarve. In een van de afleveringen bleek dat ze haar activiteiten niet alleen beperkte tot haar B&B, maar ook de scepter zwaaide bij een makelaarskantoor.

“Na ruim 30 jaar heb ik besloten mijn bedrijf te verkopen. Geïnteresseerden kunnen mij berichten. Alles zal vertrouwelijk in behandeling worden genomen”, aldus de B&B-eigenaresse op social media, die geen prijs vermelde.

De bed & breakfast van Marian in het zonnige Portugal

De mannen die voor haar afreisden naar het Zuid-Europese land vonden haar ondernemerschap niets minder dan indrukwekkend. Ondanks dat haar leven voorspoedig leek te verlopen, was er ondertussen iets ergs aan de hand. Een oud-medewerker zou haar namelijk voor in totaal maar liefst € 120.000 hebben opgelicht.

Echter was dat niet het enige waar de Brabantse ondernemer zich zorgen over maakte. Ze werd namelijk ook bedreigd door die bewuste ex-medewerker. Nadat ze diegene besloot te confronteren, werd ze opeens bericht door een ‘drugsdealer’ die haar mededeelde dat hij door haar oud-medewerker was ingeschakeld om Marian te vermoorden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Trotter (@marian_benb_portugal)

“Kees van de Spek zou hierover nog een avondvullend programma kunnen maken”

De schrik zit er goed in: zoiets gaat natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Marian durft zelfs niet meer terug te keren Portugal. Ondertussen heeft ze aangifte gedaan, maar volgens haar ziet de politie geen reden om een onderzoek in te stellen.

Hoewel ze verder niet in detail treedt, schept ze een intersant beeld. “Graag zou ik hierover nog eens een boekje over open willen doen. Kees van de Spek zou hierover nog een avondvullend programma kunnen maken”, schrijft de 69-jarige. “Het is dus ook niet de B&B die verkocht gaat worden, maar het makelaarskantoor, inclusief pand.”