We kennen Marcel van Roosmalen allemaal als de droogkloot die regelmatig te zien als bargast bij de talkshow Vandaag Inside, of als talkshowhost van zijn eigen programma Marcel en Gijs in samenwerking met Gijs Groenteman. De afgelopen jaren resideerde Van Roosmalen in het Noord-Hollandse dorp Wormer, wat hij na zes jaar achter zich liet om zich weer te vestigen in Amsterdam.

De carrière van Marcel van Roosmalen

De 55-jarige Marcel van Roosmalen is een veelzijdig persoon. Zo is hij journalist, columnist en schrijver en regelmatig te zien op televisie. De Arnhemmer is regelmatig te zien aan de bar van de razend populaire talkshow Vandaag Inside en ook als presentator van zijn programma Marcel en Gijs in samenwerking met Gijs Groenteman. Van Roosmalen wordt geliefd vanwege zijn droge en cynische manier van het vertellen van anekdotes en verhalen. Die verhalen gaan veelal over zijn favoriete voetbalclub Vitesse.

Woning Marcel van Roosmalen

Bron: Bekende Buren

Van Roosmalen en zijn vrouw woonden sinds 2017 in het Noord-Hollandse dorp Wormer, in de buurt van Zaandam. Daar vonden ze naar eigen zeggen de rust die ze in Amsterdam waren kwijtgeraakt. Ze betrokken aldaar een oude schoolmeesterswoning uit 1910. De twee vonden het zoals gezegd aanvankelijk wel oké om in Wormer te resideren, helemaal in de coronaperiode, want toen veranderde er eigenlijk niets. “Ik woon in Wormer, dus ik zit al drie jaar in lockdown. De potgrond was hier eerder uitverkocht dan wc-papier, dat zegt genoeg”, zo zei Van Roosmalen eerder.

Woning Marcel van Roosmalen

Bron: Bekende Buren

Na zes jaar hielden Van Roosmalen en zijn vrouw Eva Hoeke het voor gezien en zetten ze hun woning in de verkoop. In juli van dit jaar werd de woning daadwerkelijk verkocht, waardoor het koppel hun stap terug naar Amsterdam konden realiseren.

De twee betrekken een woning in Amsterdam

De twee hebben hun zinnen weer gezet op de hoofdstad en betrekken een statige woning in Amsterdam-Zuid. Zij betaalden voor hun nieuwe optrekje € 1.645.000 en lieten er een hypotheek op vestigen van maar liefst € 2 miljoen.

Bekijk meer foto’s en informatie op de site van Bekende Buren.