De Indiase zakenman Mukesh Ambani is momenteel de rijkste man van Azië en de op vijf na rijkste man ter wereld. Met zijn bedrijf Reliance Industries, één van de grootste private bedrijven van India dat zich toelegt op energie, petrochemie, aardgas, detailhandel, telecommunicatie, massamedia en textiel, is Ambani goed voor een geschat nettovermogen van $ 92.7 miljard. Hij staat dan ook bekend om zijn grote rijkdom en de extravagante levensstijl die hij erop nahoudt. Zo heeft hij zijn vrouw een feloranje Rolls-Royce Cullinan cadeau gedaan, een voertuig met een waarde van $ 1,2 miljoen.

Mukesh Ambani schenkt vrouw extravagante Rolls-Royce Cullinan

Recentelijk heeft Ambani zijn vrouw Nita Ambani, een bekende filantroop en de oprichtster van de Dhirubhai Ambani International School en tevens gekend voor haar luxueuze levensstijl, een gloednieuwe Rolls-Royce Cullinan Black Badge cadeau gedaan. Deze Rolls-Royce is vernoemd naar de grootste ruwe diamant die ooit ontdekt is. Het is niet de eerste keer dat Mukesh Ambani een dergelijke bolide op de kop tikt. Zijn imposante collectie omvat namelijk al onder meer een Bugatti Veyron, Maybach 62 en een Aston Martin Rapide. Tussen deze collectie zitten ook al een aantal andere Cullinans, waaronder de Cullinan die bestempeld wordt als duurste auto van India. Bij deze collectie kan nu een speciaal op maat gemaakte Cullinan als cadeau voor zijn vrouw aan toegevoegd worden.

 

Deze opvallende oranje Rolls-Royce Cullinan is het ultieme symbool voor luxe. Het is de eerste all-terrain SUV van Rolls-Royce. Deze premium SUV is uitgerust met een krachtige 6.75 liter V12-motor en het interieur is bekleed met fijn leder. Verder zijn de stoelen uitgerust met verwarming, ventilatie en massagefunctie. Het meest opvallende aan deze auto is de unieke lak, die een zeer opvallende oranje tint heeft met een matte afwerking.

Prijs van $ 1,2 miljoen

De exacte prijs van de Cullinan is niet bekend, maar er wordt geschat dat deze auto in India vanaf 6.95 Crores INR (€ 800.000) wordt verkocht. Dit is exclusief belastingen en verzekeringen. Het maakt de Rolls-Royce Cullinan één van de duurste auto’s op de Indiase markt. Het betreffende exemplaar kost zeker $ 1,2 miljoen, exclusief alle optionele extra’s en maatwerk.

Mukesh’ vrouw Nita Ambani staat bekend om haar voorliefde voor luxe goederen en het is dan ook duidelijk dat de Rolls-Royce Cullinan een zeer passend cadeau voor haar is. Ook de kroost van Ambani beschikt over een voorliefde voor luxe goederen. Zo werd zijn zoon Anant onlangs gespot met een exclusief Audemars Piguet-uurwerk met een waarde van $ 3,3 miljoen.