Het gaat voor de wind met rapper Boef. De ooit zo controversiële rapper heeft ondanks zijn spierwitte villa in Almere in de etalage gezet, en bekroont die aanstaande mega winst met de aanschaf van een prachtige Rolls-Royce Cullinan ter waarde van € 544.000.

Rapper Boef laat zijn geld rollen

Rapper Boef kennen we sinds 2016 als één van de meest toonaangevende hiphopartiesten van Nederland. In dat jaar brak hij door met zijn debuutalbum Gewoon Boef, waarop de track Lauw onomstotelijk de grootste hit was. Daarna volgde in 2017 de hit Krantenwijk met Lil’ Kleine, alvorens hij zijn volgende succesalbum Slaaptekort lanceerde, waarbij Habiba uitgroeide tot een megahit. In de jaren daarna volgden nog samenwerkingen met onder meer Lijpe, Numidia en Bilal Wahib en hits als Sofiane, Treinstation en Herinnering.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gewoon Boef🇩🇿 (@boef)

Zijn imposante hiphopcarrière werd in 2019 beloond met de aanschaf van een extravagante villa in de prestigieuze villawijk Overgoor in Almere, welke hij eerder deze maand in de verkoop zette. Dat het voor de Frans-Nederlandse rapper met Algerijnse roots voor de wind gaat bewijst hij nog maar eens met de aanschaf van een prachtige witte Rolls-Royce Cullinan, met opvallend geel en zwart interieur.

De Rolls-Royce Cullinan van de artiest

De bolide heeft een prijskaartje van € 544.000 en is gloednieuw. Hij beschikt over een 6.8 liter V12-motor met geel en zwart interieur. Met 571 pk en een maximum koppel van 850 Nm levert de wagen ondanks zijn grootte een topsnelheid van 250 kilometer per uur. De acceleratie van 0 naar 100 kilometer per uur doet hij in 5,2 seconden. Opvallend genoeg is de wagen in Dubai op kenteken gezet. Daarmee voedt Boef de geruchten over een mogelijke emigratie van hem en zijn gezin naar Dubai, waar verschillende juicekanalen al over berichtten.

Boef was eerder in het bezit van een Rolls-Royce Wraith die hij in 2018 kocht, maar welke hij na twee jaar weer van de hand deed.