Voetballer Wesley Hoedt en zangeres Emma Heesters zijn weer een setje. Ongeveer acht maanden nadat de twee uit elkaar gingen, hebben zij onthuld dat ze elkaar weer hebben gevonden. Nu dat zo is, betrekken de twee een prachtig nieuwbouwappartement aan de rand van Amsterdam.

Wesley Hoedt en Emma Heesters verklaren de liefde

In maart maakten Wesley Hoedt en Emma Heesters bekend een punt achter hun relatie te zetten, waarna Hoedt vrijwel direct zijn Amsterdamse penthouse op de markt zette. Dat was natuurlijk koren op de molen van de juicekanalen, en de wildste speculaties gingen rond. Nu, acht maanden na dato, maken beiden bekend de liefde in elkaar weer gevonden te hebben. In een statement op Instagram wordt geschreven: “Het is een moeilijke periode geweest die we graag achter ons willen laten. We zijn een tijdje uit elkaar geweest, maar we zijn beiden dankbaar dat we elkaar weer gevonden hebben”, zo luidde dat statement.

Wesley Hoedt Emma Heesters appartement

Bron: Bekende Buren

Wesley Hoedt verdient zijn geld als profvoetballer. De geboren Alkmaarder begon zijn carrière in die stad bij AZ, waarna hij transfereerde naar Lazio Roma. In Italië groeide hij nooit uit tot onbetwiste basisspeler, en dus maakte hij de stap naar Southampton in Engeland. Daarna speelde hij nog voor Celta de Vigo, Royal Antwerp en RSC Anderlecht, alvorens hij in januari 2023 bij Watford in Engeland geraakte. Emma Heesters kennen we vooral van haar muziek en haar Italiaanse bolide. Ze brak door met covers van bekende nummers op haar YouTube-kanaal, maar heeft inmiddels zelf al een respectabel repertoire opgebouwd. Grote hits zijn onder meer Pa Olvidarte, Loop niet Weg, HJB en Waar Ga Je Heen.

Enfin, de tortelduifjes hebben elkaar na een periode van onmin weer gevonden, en dus betrekken ze een in juni aangekocht appartement in Amsterdam.

Het koppel betrekt een luxe appartement in Amsterdam-Zuidoost

Opvallend genoeg werd het appartement al in juni aangekocht, toen Hoedt en Heesters voor de buitenwereld in elk geval nog uit elkaar waren. Het betreft een luxe appartement in Amsterdam-Zuidoost, niet ver van de Johan Cruijff ArenA. Het appartement ligt op de 31e verdieping – met ondergrondse parkeergarage – en beschikt over 185 m² aan woonoppervlak.

Wesley Hoedt Emma Heesters appartement

Bron: Bekende Buren

De luxueuze woning beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. Koken kan in de zeer luxe keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming. Bekijk meer foto’s op de site van Bekende Buren.