De Nederlandse zangeres Emma Heesters is bekend geworden door haar covers die zij plaatste op haar YouTube-kanaal, waarbij sommige covers maar liefst 16 miljoen keer werden bekeken. Inmiddels vliegt de zangeres de hele wereld over voor optredens en verdient ze bakken met geld.

De zaken gaan goed bij Emma Heesters 

Heesters is een geboren zangtalent, want op haar 8ste deed ze mee aan het Kinderen voor Kinderen festival en ze kreeg dan ook al snel in 2017 een platencontract aangeboden. Na haar deelname aan het televisieprogramma De Beste Zangers werd ze onder het Nederlands Publiek razend populair en dat de zangeres flink wat verdient, moge duidelijk zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Op Instagram heeft Heesters, die ondertussen weer single is na haar relatiebreuk met voetballer Wesley Hoedt, maar liefst 1,8 miljoen volgers en hier deelt ze voornamelijk zangfilmpjes en foto’s van optredens. Echter postte ze enkele weken geleden een bericht over haar nieuwe aanwinst: een gloednieuwe witte Maserati Ghibli Modena S. “Ik heb een nieuwe auto gekocht!. Zo trots. Het is eigenlijk bijna dezelfde als die ik eerder had, alleen sneller, een upgrade en nul kilometers”, schreef de zangeres op Instagram.

De Maserati Ghibli Modena S

De Autodealer Louwman Exclusive in Utrecht is bekende onder menig BN’ers, zo zijn Rico Verhoeven, Frans Duijt en Jospeh Klibanksy ondertussen vaste klanten bij de autodealer. Ook Emma Heesters is gevallen voor de Utrechtse autodealer en heeft laatst de sleutels van haar gloednieuwe auto opgehaald en reed met een grote glimlach vervolgens de showroom uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

De auto wordt aangedreven door een V6-benzinemotor. In eerste instantie lijkt dat misschien niet veel spektakel op te leveren, maar toch heeft deze auto een vermogen van 420pk en 560 Nm. De auto is in staat om van 0 naar 100 km/u te gaan in een tempo van 4.9 seconden. Als Emma Heesters het gaspedaal van haar nieuwe auto tot in de bodem intrapt, tikt de snelheidsmeter een maximumsnelheid van 286 kilometer aan.

Hoeveel de zangeres ervoor heeft afgerekend is niet duidelijk, maar een spiksplinternieuwe Maserati Ghibli Modena S kost rond de € 160.000. Emma Heesters moet dus even 15 privé-optredens geven van een halfuurtje en dan heeft ze haar nieuw auto alweer terugverdiend.