In de wereld van hoogwaardige audioapparatuur staat Marantz bekend als een synoniem voor compromisloze geluidskwaliteit, vakmanschap en tijdloos design. De Marantz Model 50, een versterker die de essentie van deze erfenis belichaamt, is niet zomaar een elektronisch apparaat; het is een kunstwerk dat de grenzen van audioperfectie opnieuw definieert.

Het erfgoed van Marantz

De Marantz Model 50 en de Marantz CD 50n zijn ontworpen met een ongeëvenaard streven naar perfectie in geluidsweergave. Met geavanceerde technologieën, zoals de geïntegreerde Phono-versterker voor vinylliefhebbers en de High-Current Power Supply voor een ongekende dynamiek, leveren de Model 50 en de CD 50n een meeslepende luisterervaring. Elk detail van de muziek komt tot leven, met een helderheid en precisie die de ziel van de artiest vastlegt.

De Model 50, het broertje van de 40n, is een eerbetoon aan de legendarische Marantz Model 7 voorversterker, die wereldwijd bekend staat om zijn verfijnde geluidskwaliteit en iconisch design. De Model 50 combineert dit erfgoed met moderne technologie, met een geheel nieuw ontworpen voorversterker die gebruik maakt van de nieuwste schakeltechnologie en hoogwaardige componenten. Het resultaat is een ongeëvenaarde audio-ervaring die de gebruiker meeneemt in een ongeëvenaarde luisterreis, die deuren opent.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marantz (@marantzofficial)

Voor liefhebbers van compact discs vertegenwoordigt de Marantz CD 50n een nieuw tijdperk van precisie en veelzijdigheid. Met geavanceerde digitaal-analoogomzetters en een zorgvuldig ontworpen transportsysteem levert de CD 50n een audiofiele ervaring voor de fervente muziekliefhebber, die elke nuance van uw favoriete muziek vastlegt. De ingebouwde streamingmogelijkheden voegen een modern tintje toe aan deze klassieke component, waardoor het gemakkelijk is om uw digitale muziekbibliotheek te verkennen zonder concessies te doen aan geluidskwaliteit.

Perfect samenspel

Kortom: de Marantz Model 50 en de Marantz CD 50n zorgen samen voor een perfect, uniek samenspel die alle symfonieën tot in de perfectie ten gehore laat komen.  Maar wat de Model 50 en CD 50n echt onderscheidt, is het naadloze samenspel tussen beide componenten. De Model 50 fungeert als een meesterlijke schakelcentrale, waarbij het zuivere geluid van de CD 50n wordt versterkt tot het hoogste niveau van audiofiele perfectie. Dit harmonieuze samenspel tussen voorversterking en digitale bron maakt elke luisterervaring met de set-up een sonische reis door de rijke geschiedenis van muziek, ondersteund door moderne technologie.

Als u op zoek bent naar een ervaring die net zo mooi is als de muziek zelf, dan is de combinatie van de Model 50 en CD 50n de ultieme keuze voor de veeleisende luisteraar. De Marantz Model 50 is via deze link te bestellen, de Marantz CD 50n via deze link.