Louis Vuitton heeft de LV Nanogram Speaker geïntroduceerd, een luxe draagbare luidspreker die verkrijgbaar is in drie kleurstellingen en een batterijduur van 17 uur biedt. Hij maakt deel uit van de collectie lente/zomer 2024 en combineert modern design met uitzonderlijke geluidskwaliteit, waardoor het een modieus audioaccessoire is. Vraagprijs: $ 2.500.

Louis Vuitton lanceert peperdure, draagbare luidspreker

De Louis Vuitton Nanogram-luidspreker is verkrijgbaar in drie verbluffende kleurstellingen en is geïnspireerd op de populaire Toupie-tas. Met afmetingen van slechts 12,5 cm breed, 10 cm hoog en een gewicht van 520 gram is deze luidspreker uiterst draagbaar. Om draagbaarheid te garanderen, wordt hij geleverd met een leren lus en een afneembare haak die aan een riem, handtas of rugzak kan worden bevestigd.

Louis Vuitton speaker

Prestaties en functies

De akoestische drivers van de LV Nanogram-luidspreker leveren een indrukwekkend frequentiebereik van 170 Hz – 20 kHz. Met een maximaal volume van 84 dB SPL op één meter afstand zorgt deze luidspreker voor krachtig geluid dat geschikt is voor diverse activiteiten. Bovendien zijn er twaalf LED-lampjes op de rubberen ring die ‘Louis Vuitton’ spellen, wat een uniek visueel aspect toevoegt. De batterij van de luidspreker biedt tot 17 uur afspeeltijd, waardoor je de hele dag van je favoriete muziek kunt genieten.

Beschikbaarheid en prijzen

De nieuwe LV Nanogram-luidsprekers zijn online verkrijgbaar bij Louis Vuitton en in geselecteerde winkels. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleurstellingen: Damoflage, Monogram Eclipse en Monogram White. De Damoflage-versie heeft een prijskaartje van $ 2.500, terwijl de andere twee modellen elk $ 2.200 kosten.

Met zijn verbluffende ontwerp, draagbaarheid en hoogwaardige prestaties is de LV Nanogram-luidspreker het perfecte audioaccessoire voor liefhebbers van luxe en stijl. Of u nu onderweg bent naar werk, reist of gewoon wilt ontspannen met uw favoriete nummers, deze luidspreker biedt een ongeëvenaarde geluidservaring in combinatie met een modieus design. Mis deze kans niet om te genieten van muziek op een geheel nieuwe manier!