Rico Verhoeven, de onbetwiste kampioen van Glory gedurende meer dan een decennium, is berucht om zijn voorliefde voor luxe. Zijn Instagram-account dient als een etalage voor zijn weelderige levensstijl, gevuld met prachtige wagens, kostbare merkkleding en nu voegt hij daar een nieuw iconisch pronkstuk aan toe. Rico Verhoeven verraste zijn volgers door een exclusief Richard Mille-horloge te onthullen. Het horloge is van onschatbare waarde, maar een bodyguard zal Verhoeven er niet voor nodig hebben.

Rico Verhoeven verwent zichzelf met een Richard Mille-uurwerk met slechts tweehonderd exemplaren

Rico Verhoeven is de Nederlandse kickbokser die wereldwijd bekendheid heeft vergaard als een van de dominantste vechters in de sport. Hij is meer dan een decennium lang de onbetwiste kampioen van Glory, een van ’s werelds toonaangevende kickboksorganisaties. Verhoeven staat bekend om zijn atletische vaardigheden, vastberadenheid en charismatische persoonlijkheid. Buiten de ring geniet hij van een luxe levensstijl, met een passie voor dure auto’s, merkkleding en andere exclusieve bezittingen. Zijn populariteit strekt zich uit over sociale media, waar hij regelmatig zijn avonturen deelt met zijn volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Het is dan ook geen verrassing dat Rico Verhoeven, die zichzelf graag verwent en het leven buiten de ring volledig benut, zich aangetrokken voelde tot de verleiding van dit hoogwaardige Richard Mille-horloge. Na zorgvuldig verschillende modellen te hebben overwogen en geprobeerd, kwam hij uiteindelijk tot de conclusie dat de RM 11-03 Ultimate Edition het perfecte horloge voor hem was. Dit horloge een ware ode aan vakmanschap en exclusiviteit, met slechts tweehonderd exemplaren wereldwijd geproduceerd. Elk exemplaar is een zeldzaam kunstwerk op zich en draagt bij aan de legacy van het iconische RM 011-model. Dit horloge is daarnaast ook het laatste horloge in de 011-model serie. Het horloge heeft hierdoor een nog grotere aantrekkingskracht voor verzamelaars en liefhebbers van hoogwaardige horloges.

Horloge met een prijskaartje van maar liefst € 529.000

Dit uitzonderlijke horloge onderscheidt zich niet alleen door zijn exclusiviteit, maar ook door zijn buitengewone specificaties. Met een kast van Carbon TPT, subtiel bedekt met levendige turquoise Quartz TPT, trekt het direct de aandacht naar de pols. Maar de ware pracht van dit horloge gaat verder dan alleen de buitenkant. Het biedt een handige datumaanduiding op 12 uur, een discrete, maar functionele maandaanduiding op 4 uur en is waterbestendig tot een diepte van maar liefst 50 meter. Bovendien is het uitgerust met een indrukwekkende gangreserve van 55 uur, wat betekent dat het betrouwbaar is in elke situatie.

Natuurlijk brengt deze mate van luxe een prijskaartje met zich mee. Het wordt geschat dat dit exclusieve horloge Rico Verhoeven ongeveer € 529.000 heeft gekost. Voor de gemiddelde persoon zou dit een astronomisch bedrag zijn, maar voor Rico, die al meer dan tien jaar onbetwist de zwaargewichtkampioen van Glory is, is dit slechts een kleine traktatie voor zichzelf. Na jarenlang aan de top te hebben gestaan, heeft hij het verdiend om zichzelf af en toe te verwennen met iets speciaals. Terwijl Rico Verhoeven zijn nieuwste aanwinst bewondert, blijft hij gefocust op zijn volgende uitdaging, het Glory Grand Prix toernooi op 9 maart. Ondanks zijn genot van de luxe levensstijl die hij zichzelf heeft gegund, is hij vastberaden om zijn succes in de ring voort te zetten. Met zijn ogen gericht op de toekomst, streeft hij ernaar opnieuw als winnaar uit de ring te stappen.