Na maanden wachten is voor YouTuber Enzo Knol het grote moment aangebroken: hij heeft zijn gloednieuwe Lamborghini Urus met Mansory-kit in ontvangst mogen nemen. Het betekent een nieuw hoofdstuk in het toch al imposante wagenpark van de YouTuber.

Enzo Knol mag eindelijk zijn Lamborghini Urus Mansory in ontvangst nemen

Enzo Knol (30) is één van de grondleggers van de Nederlandse YouTube-community. Met zijn dagelijkse vlog weet hij elke dag honderdduizenden te vermaken, een kunstje wat hij al meer dan 10 jaar doet. Hij was één van de eerste Nederlandse filmpjesmakers die 1 miljoen abonnees wist te behalen op YouTube. De teller staat nu op ruim 2 miljoen volgers. Filmpjes maken heeft hem overigens allesbehalve windeieren gelegd, zijn vermogen wordt tegenwoordig op € 7 miljoen geschat.

Knol staat verder bekend als fervent autoliefhebber. Al jaren beschikt(e) hij over, naast een Porsche Panamera, een Lamborghini Urus, wat ‘een jongensdroom’ is voor de geboren Assenaar. Onlangs deed hij de Urus weg, die uiteindelijk samen met zijn Porsche Panamera in handen kwam van een vermogende vader, en nam hij een nieuw exemplaar in ontvangst, die hij onder handen wilde laten nemen door de gerenommeerde tuner Mansory, een proces wat enkele maanden in beslag zou nemen. Hij mocht er al even aan proeven, want van een bekende kreeg hij een Urus Mansory in bruikleen. Nu mag Knol zich echt bezitter van een dergelijk exemplaar noemen, want zijn zo begeerde bolide is eindelijk af.

Wisselende reacties

Knol deelt het eindresultaat via Instagram, maar kan van zijn jonge volgers op wisselende reacties rekenen. Zo wordt de bewerkte bolide door velen met vuuremoji’s en hartjesogen geadoreerd, terwijl anderen de bewerking op zijn zachtst gezegd minder kunnen waarderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

Wat we in ieder geval zien is dat de Urus in de welbekende carbon jas is gestoken, afgewerkt met een bijzondere tint op de motorkap alsook met sportieve, rode accenten.