Nederlands bekendste YouTuber, Enzo Knol, heeft een wel heel bijzondere Lamborghini Urus in huis gehaald. De vlogger besloot kort geleden dat hij afscheid gaat nemen van zijn oude Lamborghini Urus en Porsche Panamera. De grootste vlogger van Nederland komt zeker met een waardige vervanger. Hij kondigde in zijn vlog aan dat zijn volgende auto een Urus zal zijn geüpgraded door het Duitse tuningbedrijf Mansory. Om alvast te kunnen proeven van wat de YouTuber en aankomende vader te wachten staat heeft hij een Mansory Urus in bruikleen gekregen.

Enzo Knol heeft nu de beschikking over een Lamborghini Urus Mansory

Enzo Knol is een Nederlandse YouTuber en internetpersoonlijkheid die bekend staat om zijn vlogs, gamingvideo’s en uitdagende stunts. Enzo begon al in 2013 met het delen van video’s op YouTube en heeft sindsdien een enorme aanhang vergaard. Zijn kanaal, simpelweg genaamd “Enzo Knol”, heeft miljoenen abonnees en heeft hem een van de herkenbaarste gezichten gemaakt in de Nederlandse onlinewereld. Enzo staat bekend om zijn energieke persoonlijkheid, humor en zijn vermogen om zijn dagelijkse leven te delen met zijn kijkers. Hier heeft de YouTuber ook een aardig vermogen weten op te bouwen. Zo kocht hij al een vrijstaande villa in Soesterberg. Ook heeft Enzo Knol al in een aantal fenomenale auto’s mogen rijden, maar het werd hoog tijd voor een upgrade.

Enzo Knol Lamborghini Urus Mansory

Bron: Snapchat Enzo Knol

In een van zijn vlogs kondigde Enzo Knol aan dat hij afscheid ging nemen van zijn oude Urus en zijn Porsche Panamera. De vlogger vond dat zijn huidige Urus toe was aan vervanging en de Porsche zou ingeruild moeten worden voor een auto die geschikter zou zijn voor het familieleven. Eind vorig jaar werd namelijk bekend dat Enzo en zijn vriendin Myron Koops in verwachting zijn van hun eerste kindje. Voor de vijfentwintigste verjaardag van Myron gaf Enzo haar nog een enorm cadeau met een waarde van € 150.000. In diezelfde vlog kondigde Enzo ook gelijk de vervanger van zijn Urus en dit was er niet zomaar een.

Enzo betaalt € 150.000 tot € 250.000 voor Mansory-kit

De YouTuber kondigde aan een Lamborghini Urus te gaan kopen die getuned is door Mansory. De prijs van een Urus ligt al tussen de € 250.000 en € 300.000, maar met een Mansory kit erop moet u hier al snel € 150.000 tot € 250.000 boven op leggen. Om te kunnen proeven wat hem te wachten staat heeft Enzo momenteel een Urus met Mansory kit in bruikleen. Hij besloot de auto direct mee te nemen naar het TT-circuit in Assen. Over hoe de uiteindelijke Lamborghini Urus Mansory eruit komt te zien laat Enzo niets over los. Een ding is zeker, het wordt een waanzinnige bolide die al zijn vorige auto’s zal overtreffen.