De 27-jarige vlogger Enzo Knol is enorm populair en ook enorm vermogend. Door zijn dagelijkse YouTube-video’s heeft hij de afgelopen jaren een groot vermogen weten op te bouwen. Tijd dus voor de goedlachse jongeman om een nieuw huis te kopen. In een Instagram bericht laat hij weten dat hij samen met zijn vrienden de sleutels heeft gekregen van een prachtige villa. Chapeau!

Nieuwe villa Enzo Knol

Eerder maakte de vlogger in zijn YouTube video’s al bekend dat hij een nieuw huis zou gaan kopen, maar na enkele maanden is het dan eindelijk officieel. Enzo Knol heeft zijn handtekening gezet onder de papieren van de nieuwe villa, waar hij binnenkort in zal trekken met zijn vriendin – Myron Koops. Op Instagram laat de vlogger met trots weten dat ze de sleutels in ontvangst hebben mogen nemen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)


Volgens Knol zelf moet er nog veel verbouwd worden aan zijn nieuwe woning en kan deze verbouwing nu ook eindelijk beginnen. Wanneer het huis woonklaar is, weet hij zelf ook niet. Tot die tijd blijft hij samen met zijn vriendin nog wonen in een eveneens royale woning van 160 vierkante meter. Dit is echter een appartement, dus heeft de YouTube-ster met zijn vrijstaande villa toch gekozen voor wat uitbreiding.

Over het huis

Over het huis zelf is nog nagenoeg niks bekend, maar uit kadastergegevens blijkt wel dat hij zo’n 915.000,- euro voor de villa in Soesterberg heeft betaald. De aanschaf van de villa heeft voor Enzo Knol nog een extra bijzonder tintje, omdat hij nu slechts 1 huis van zijn broer verwijderd is. Zijn broer – en tevens bekende YouTuber – Milan Knol, woont al enkele jaren in dezelfde straat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)


Knol is zo trots als een pauw en dat kunnen wij ons best voorstellen! Een prachtige villa op je 27e kopen, is niet voor veel mensen weggelegd. Al met al heeft de vlogger en YouTuber het financieel goed aangepakt en zal hij nog lang kunnen verdienen aan zijn opgebouwde mediakanalen.