Het krijgen van een auto van je vader, het is iets wat niet voor veel mensen is weggelegd. Maar één vader pakt wel heel groot uit: hij heeft voor zijn zoon namelijk twee auto’s, een Porsche Panamera én een Lamborghini Urus, gekocht, die eerder toebehoorden aan YouTuber Enzo Knol.

Vader tikt twee oude auto’s van Enzo Knol op de kop voor zoon

Een jongen op TikTok beweert dat zijn vader twee oude auto’s van Enzo Knol op de kop heeft getikt voor hem. Het betreft een Porsche Panamera en een Lamborghini Urus. De vlogger kocht de wagen in 2019 en liet hem vervolgens verschillende keren wrappen. Eind maart deed hij hem echter van de hand, en kocht hij een nieuw exemplaar, die zal worden getuned door Mansory. De Porsche fungeerde geruime tijd als daily driver van de vlogger.

Nadat hij zijn Lamborghini Urus verkocht, kocht hij een ander exemplaar. Daar bleek echter mee gesjoemeld wat betreft de kilometerstand. Er staat namelijk maar liefst 214.000 kilometer op de teller. Dat exemplaar is nu dus in handen gekomen van de vader. We hopen dat u het allemaal nog snapt. Op een TikTok-video is te zien hoe beide wagens naast elkaar zijn uitgestald en hoe zoonlief een rondje rijdt met één van zijn nieuwste aanwinsten.

@semmy37 Onverwachts 😍🩶 #fyp #cars #lamborghini #porsche #enzoknol #supercar #suv #lambroginiurus #urus #porschepanamera #youtube #newcar @Enzo Knol @Myron Koops ♬ Praise Jah In The Moonlight – YG Marley

In een recente vlog liet Knol zien dat hij beide wagens ging inruilen voor een nieuwe bolide.