Enzo Knol, de Nederlandse vlogger en autoliefhebber, heeft recentelijk zijn trouwe metgezel, de Lamborghini Urus, vernieuwd met een gloednieuw model uit 2022. Voor Enzo is dit een significante upgrade in zijn wagenpark, aangezien de nieuwe Urus bijna vier jaar nieuwer is dan zijn vorige exemplaar. Echter, de keuze voor deze nieuwe Urus gaat verder dan alleen een upgrade naar het nieuwste model, Knol heeft plannen om het voertuig te voorzien van een op maat gemaakte Mansory bodykit, waardoor het een unieke en opvallende verschijning zal worden op de Nederlandse wegen en vlogs van Enzo Knol.

Enzo koopt nieuwe Urus met uitgebreide uitrusting en opvallende details

Met een schare fans die zich uitstrekt tot in de miljoenen en een online-imperium dat zich over vele jaren uitstrekt, is Enzo Knol een icoon geworden in de Nederlandse internetcultuur. Als pionier op YouTube, waar hij sinds 2013 zijn leven, avonturen en passies deelt, heeft Enzo een ongekende populariteit verworven met zijn vlogs, gamingvideo’s en lefvolle stunts. Zijn kanaal, simpelweg “Enzo Knol” genoemd, heeft niet alleen zijn kenmerkende energieke persoonlijkheid en humor geëtaleerd, maar heeft hem ook een aanzienlijk vermogen opgeleverd. Als een van de meest herkenbare gezichten van de Nederlandse onlinewereld, blijft Enzo Knol zijn grenzen verleggen en zijn publiek verrassen. En nu heeft Enzo een nieuwe mijlpaal bereikt met de aanschaf van een gloednieuwe Lamborghini Urus waar hij een heel bijzonder plan mee heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PUUR Leusden Automotive (@puurleusden)

De nieuwe Lamborghini Urus onderscheidt zich niet alleen door zijn jaartal, maar ook door zijn uitgebreide uitrusting en opvallende details. Met een ander onderstel en een overvloed aan luxueuze opties, inclusief een op maat gemaakt carbon interieur en carbon spiegels, belooft deze Urus een buitengewone rijervaring te bieden aan zijn bestuurder. Bij het openen van de deur wordt het oog direct getrokken naar het prachtige Lamborghini-logo dat op de grond wordt geprojecteerd, een subtiele maar indrukwekkende toevoeging aan het algehele ontwerp van de auto.

Nieuwe Urus slechts 12.122 kilometer op de teller en een prijskaartje van € 359.995

Maar het zijn de kleine details die deze nieuwe Urus echt onderscheiden, zoals de rode stiksels en remklauwen die perfect passen bij de kenmerkende kleur van Enzo’s YouTubekanaal. Een persoonlijk tintje dat Enzo al lang wenste bij zijn eerste Urus, maar dat nu eindelijk werkelijkheid wordt met deze nieuwe aankoop. Met geblindeerde achterruiten en een extra zitplaats, biedt deze Urus niet alleen een esthetische upgrade, maar ook een praktische en comfortabele rijervaring. Met slechts 12.122 kilometer op de teller en een prijskaartje van € 359.995, was dit de perfecte kans voor Enzo.

Deze Urus zal getuned worden door Mansory, een van ’s werelds meest gerenommeerde tuningbedrijven. Hoewel de prijs van een standaard Urus al indrukwekkend is, zal de toevoeging van een Mansory-kit de kosten nog verder doen stijgen, waardoor deze bolide een echt statement zal worden van luxe en prestaties. Enzo heeft zelfs de gelegenheid gehad om een voorproefje te nemen door een Urus met Mansory-kit in bruikleen te hebben, waardoor zijn opwinding alleen maar toenam. Hoewel hij de details van zijn aanstaande superwagen nog geheim houdt, is één ding zeker, deze Lamborghini Urus Mansory zal alle verwachtingen overtreffen.