Het EK voetbal is inmiddels in volle gang. Topfavorieten Engeland, Duitsland en Frankrijk hebben hun eerste wedstrijden gespeeld, en dus kunnen we de balans opmaken. Voor die analyses verwijzen we u graag door naar de welbekende platformen, ons oog viel op iets anders. De Engelse selectie paradeerde namelijk, voorafgaand aan het toernooi, met een paar zeer in het oog springende uurwerken.

Het EK voetbal is in volle gang

Het zal u mede door de massale oranjezee op Duits grondgebied niet zijn ontgaan, maar het EK voetbal is inmiddels in volle gang. Het Nederlands Elftal heeft afgelopen weekend de eerste wedstrijd tegen Polen winnend weten af te sluiten en maakt zich nu op voor de kraker tegen Frankrijk. De ogen zijn echter niet op onze leeuwen gericht, maar wel op landen als Duitsland, Engeland en Frankrijk die worden gezien als favoriet voor de eindzege.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door England football team (@england)

Deze landen wonnen hun openingsduel tevens allemaal. Engeland had moeite met Servië, het werd slechts 0-1. Dat duel laten we even buiten beschouwing, want voorafgaand aan het EK liet Engeland de ogen op een andere manier op zich richten. De selectie paradeerde namelijk met een paar zeer in het oog springende uurwerken. Het is een trend die we steeds vaker terug lijken te zien. Eerder zagen we de selectie van Manchester City al met een paar ijskoude exemplaren om de polsen, een beeld dat we later ook bij Real Madrid zagen.

Engelse selectie floreert met een aantal zeer extravagante horloges

We zetten het voor u op een rijtje. We beginnen met rechtsback Trent Alexander-Arnold, in dienst van Liverpool. Hem spotten we met een Richard Mille 67-02 ‘Germany’ in carbon NTPT, ter waarde van $ 260.000. Topschutter Harry Kane paradeert daarentegen met een Patek Philippe 5164G in 18k white gold, met een prijskaartje van $ 130.000. Buitenspeler Bukayo Saka doet het net wat beter dan de spits van Bayern München. Hij draagt namelijk een Audemars Piguet Royal Oak Jumbo Extra-Thin 16204BA van $ 150.000. Middenvelder Declan Rice draagt een richard Mille Automatic in titanium. Prijskaartje: $ 180.000.

Het duurste horloge floreert om de pols van linksback Kieran Trippier. De speler van Tottenham Hotspur draagt namelijk een stijlvolle Patek Philippe Aquanaut ‘Rainbow’ 7968/300R in 18k rose gold ter waarde van $ 380.000.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)