Het gaat de pas 21-jarige Bart Verbruggen voor de wind. De keeper van Brighton & Hove Albion mag zich klaarmaken voor zijn eerste EK, en heeft een recent een vastgoedobject op de kop getikt. Geen riante villa of een modern appartement, maar een heuse opknapper is waar het oog van de getalenteerde doelman op viel. Daar betaalde hij zo’n € 340.000 voor.

Bart Verbruggen mag zich gaan opmaken voor zijn eerste eindtoernooi

De 21-jarige Bart Verbruggen is één van de grootste keeperstalenten die ons kikkerlandje rijk is. De pas 21-jarige doelman werd geboren in Zwolle, maar verhuisde al op jonge leeftijd naar Breda. In 2014 belandde hij bij NAC Breda, waar hij in oktober 2019 zijn eerste profcontract tekende. Hoewel hij in Breda nooit minuten maakte in het eerste elftal, werd hij desondanks wel gezien als groot talent. Ook de Belgische club Anderlecht merkte dat op, en zij pikten Verbruggen in 2020 weg.

Bart Verbruggen

Bron: Funda

In eerste instantie was hij in Brussel derde keeper, maar wist al snel een basisplek te veroveren. Verbruggen verdiende een transfer naar Brighton & Hove Albion uit Engeland, waar hij afgelopen seizoen meerdere Europese wedstrijden speelde, onder meer tegen Ajax, en indruk maakte. Bondscoach Ronald Koeman heeft dan ook besloten dat hij de eerste doelman gedurende het Europees kampioenschap zal gaan worden. Bij Brighton is Verbruggen overigens teamgenoot van de andere Nederlander Joël Veltman.

Maar voor dat bekend werd, kocht Verbruggen een nieuwe woning, te weten een flinke opknapper in Breda. Volgens Bekende Buren legde hij daar een bedrag van € 340.000 voor neer. Er rust geen hypotheek op het pand.

Woonoppervlak van 101 m², met veel potentie

Dat is in de oververhitte huizenmarkt die we tegenwoordig kennen is dat natuurlijk een koopje, maar het dekt de lading allesbehalve. De woning beschikt over een woonoppervlak van 101 m² en heeft vijf kamers, waarvan vier slaapkamers en één badkamer. Dit is verdeeld over drie woonlagen.

Bart Verbruggen Breda

Bron: Funda

Vooral aan de keuken dient veel gedaan te worden, maar, om even in makelaarsjargon te blijven, er zit wel veel potentie in de woning. Als afsluiter is er ook een tuin aanwezig, van 66 m².