Influencer en YouTuber Royalistiq, pseudoniem van Roy Beszelsen, heeft zijn luxe penthouse in het Noord-Hollandse Nieuw-Vennep opnieuw in de verkoop gezet. En wel voor een initieel hogere prijs dan bij de eerdere gestokte verkoop.

Influencer Royalistiq zet opnieuw zijn penthouse in de verkoop

Royalistiq is een bekende Nederlandse Twitch-streamer en YouTuber. Met ruim 975.000 op het gerenommeerde platform is hij één van de grootste filmpjesmakers die ons land rijk is. Zijn carrière op YouTube begon in 2013, waar hij gameplayvideo’s van verschillende populaire games begon te uploaden. Inmiddels richt hij zich ook op lifestyle-content.

Penthouse Royalistiq

Bron: Funda

Een groot deel van die content werd opgenomen vanuit zijn penthouse in Nieuw-Vennep, die hij nu voor de tweede keer te koop heeft gezet. Dat penthouse is intussen het middelpunt van een ware soap. Want het penthouse stond in eerste instantie voor een bedrag voor € 1.250.000 te koop. Dat bedrag bleek echter teveel, en dus snoepte de YouTuber € 250.000 van de vraag af. Vervolgens leek het penthouse verkocht te zijn, waarmee Beszelsen een winst van ruim € 450.000 zou bewerkstelligen. Die verkoop blijkt in een later stadium alsnog gestokt, want het penthouse is volgens Bekende Buren nu opnieuw in de verkoop verschenen. De som zou zomaar eens hoger kunnen uitvallen dan oorspronkelijk, want de YouTuber heeft de vanaf-prijs op € 1.250.000 gezet. Beszelsen kocht het optrekje zelf in 2019 voor een bedrag van € 540.000.

Wat krijgt u voor die smak geld?

Maar voor dat minimaal te bieden bedrag krijgt u dan ook wat terug. Het penthouse in Nieuw-Vennep biedt een unieke combinatie van luxe en comfort, met overvloedig natuurlijk licht dat door grote ramen stroomt en een lichte en aangename sfeer creëert. De keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur en heeft een kookeiland, waardoor koken een plezierige ervaring wordt.

Penthouse Royalistiq

Bron: Funda

Daarnaast beschikt het penthouse over een geavanceerd domoticasysteem dat diverse technologische aspecten integreert, zoals automatische verlichting en het bedienen van apparaten met een afstandsbediening. Een bijzondere troef is de aanwezigheid van drie parkeerplaatsen in de garage, wat een zeldzaamheid is in dichtbevolkte gebieden zoals Nieuw-Vennep.