De Nederlandse YouTuber en influencer Royalistiq besloot vorig jaar om zijn luxueuze penthouse in Nieuw-Vennep van de hand te doen. Dit elegante appartement stond te koop voor een vraagprijs van € 1 miljoen of kon worden gehuurd voor € 3500 per maand, waarmee het een zeer gewilde locatie in de vastgoedmarkt vertegenwoordigde. Dit pand is een indrukwekkende leefruimte van 160 m², inclusief drie slaapkamers, twee badkamers en twee weelderige dakterrassen. Royalistiq kocht het penthouse in 2019 voor een aanzienlijk lager bedrag. De YouTuber heeft met de verkoop dus een flinke winst geboekt.

Royalistiq heeft zijn penthouse in Nieuw-Vennep met € 460.000 winst verkocht

Royalistiq, geboren als Roy Beszelsen, is een bekende Nederlandse YouTuber en Twitch-streamer die voornamelijk bekend staat om zijn gamingcontent. Met een indrukwekkend aantal van 975.000 abonnees op YouTube heeft Royalistiq een grote invloed binnen de gamegemeenschap. Zijn carrière op YouTube begon in 2013, waar hij gameplayvideo’s van verschillende populaire games begon te uploaden. Een opmerkelijk aspect van zijn content is dat een deel ervan werd opgenomen in zijn eigen penthouse, wat zijn persoonlijke stijl en leefomgeving toevoegt aan zijn online aanwezigheid. Royalistiq’s charismatische persoonlijkheid en toewijding aan gaming hebben hem een prominente positie bezorgd binnen de Nederlandse YouTube-gemeenschap, en zijn invloed strekt zich uit tot zijn actieve aanwezigheid op het Twitch-platform. Voor Roy werd het echter hoog tijd voor de volgende stap en besloot zijn penthouse te koop te zetten.

Penthouse Roy

Bron: Funda

Royalistiq verwierf zijn penthouse in Nieuw-Vennep in 2019 voor een bedrag van € 540.000. Na enige tijd te hebben genoten van het luxueuze verblijf, heeft hij recentelijk besloten om het pand van de hand te doen. Het penthouse is aanvankelijk te koop aangeboden voor € 1,25 miljoen, uiteindelijk verlaagde hij de verkoop prijs naar € 1 miljoen. Uiteindelijk zou het penthouse verkocht zijn voor een bedrag binnen deze buurt. Met deze verkoop heeft Royalistiq een aanzienlijke winst gemaakt. Als hij het penthouse heeft weten te verkopen voor € 1 miljoen, heeft Roy maar liefst € 460.000 winst gemaakt.

Prachtig penthouse met drie parkeerplaatsen

De 25-jarige jarige eigenaar van een R8 Spyder met ABT-pakket, woont momenteel al in zijn droomhuis. Het lijkt er dus op dat hij niet direct een nieuwe woning zal aanschaffen. Het penthouse in Nieuw-Vennep biedt een unieke combinatie van luxe en comfort, met overvloedig natuurlijk licht dat door grote ramen stroomt en een lichte en aangename sfeer creëert. De keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur en heeft een kookeiland, waardoor koken een plezierige ervaring wordt.

Royalistiq

Bron: Funda

Daarnaast beschikt het penthouse over een geavanceerd domoticasysteem dat diverse technologische aspecten integreert, zoals automatische verlichting en het bedienen van apparaten met een afstandsbediening. Een bijzondere troef is de aanwezigheid van drie parkeerplaatsen in de garage, wat een zeldzaamheid is in dichtbevolkte gebieden zoals Nieuw-Vennep.