Giovanni Latooy, bij velen beter bekend als Gio, heeft besloten zijn villa in het Zuid-Hollandse Krimpen aan de Lek weer te koop te zetten. Na nog geen vier jaar te hebben doorgebracht in dit pittoreske Lekdorp, verhuist de 25-jarige vlogger naar het gezellige Noord-Brabant.

Gio Latooy zet Zuid-Hollandse villa in de verkoop

Giovanni Latooy, oorspronkelijk uit Rotterdam, begon zijn carrière op zijn 13e met het maken van gamevideo’s voor YouTube. Wat begon als een hobby, groeide al snel uit tot een groot succes. Enkele jaren later besloot hij zelfs te stoppen met school om zich volledig te richten op zijn socialmediacarrière. Inmiddels heeft hij maar liefst 1,38 miljoen abonnees op zijn YouTubekanaal, en worden zijn vlogs dagelijks tussen de 100.000 en 200.000 keer bekeken.

De prachtige witte villa in het Zuid-Hollandse Krimpen aan de Lek, waar Gio vier jaar in resideerde, komt binnenkort officieel in de verkoop. Gio’s makelaar heeft op sociale media alvast een tipje van de sluier opgelicht: de vraagprijs voor het pand aan de Breekade is bijna € 1,8 miljoen. Dat is een aanzienlijke € 600.000 meer dan de oorspronkelijke aankoopprijs.

Villa Gio Latooy

Bron: At Home Makelaardij

Voor dit bedrag krijgt de nieuwe eigenaar echter een riante vrijstaande woning die vrijwel instapklaar is. Gio heeft namelijk afgelopen najaar flink geïnvesteerd in een complete verbouwing van het pand. De moderne villa beschikt over een royale tuin met een splinternieuw zwembad en een drive-in garage met een glazen wand, waardoor de auto van binnenuit bewonderd kan worden. Latooy had er zijn Ferrari geparkeerd staan.

Nieuwe villa in Noord-Brabant

Latooy heeft dit stulpje alweer snel ingeruild In april van dit jaar kocht hij al een nieuwe villa in het Brabantse Sint-Willebrord, waar hij samen met zijn nieuwe vriendin, influencer Lynn Hermanussen uit het Brabantse Mill, is ingetrokken. Het stel verwacht ook hun eerste kindje, wat natuurlijk een mooie aanleiding is voor een frisse start in een nieuwe omgeving.