Johnnie Walker Blue Label is de ultieme expresse van de kunstvorm die whiskey heet, met exclusief geselecteerde soorten van 15 jaar tot 60 jaar oud, en soms zelfs van distillerijen die niet langer bestaan. Met expressieve smaken als hazelnoot, honing en een hint van rook, is maar één van elke 10.000 vaten geschikt om te worden gebruikt voor Johnnie Walker Blue Label. Daarom is het ook logisch dat Blue Label wordt gebruikt om een limited-edition te creëren voor het Chinese nieuw jaar. Dit maal, als derde in de serie: Johnnie Walker Blue Label 2016: Year of the ($258).

 johnny-walker-blue-label-02

Geïnspireerd door het Chinese sterrenbeeld, representeert de aap een verkenner met een hart zonder angst en het vermogen op elk doel te bereiken. De fles voor de limited-edition Blue Label met the Year of the Monkey is in het blauw en goud afgebeeld op een witte porseleinen fles. Met een andere scene op elke van de 4 kanten van de fles, is dit een bijzondere toevoeging voor elke verzamelaar, en het ultieme cadeau. (johnniewalker.com)

Lees ook: Invite-Only: Bekijk Hier het Nieuwe Private Johnnie Walker House