De zee is een eindeloze inspiratiebron voor alle producten van La Mer. Nu hebben we haar ongeëvenaarde energie gebundeld in een pure, krachtige en volkomen nieuwe manier om de huid te reinigen: NEW Cleansing Micellar Water. Het lichte, transparante Cleansing Micellar Water veegt alle onzuiverheden weg, lost make-up op, brengt het vochtgehalte weer op peil en geeft je huid de stralende energie die zo kenmerkend is voor La Mer. Het resultaat is een frisse, vlekkeloze teint, met een huid die heerlijk zacht aanvoelt en diep gereinigd is.

De unieke reinigende structuur is gebaseerd op nieuwe Marine Micellar Waters en heeft direct vanaf de eerste druppel een gunstig en langdurig effect op de huid. Positief geladen watermoleculen lossen onzuiverheden en waterproof make-up in een oogwenk op en reinigen de huid zonder afspoelen. De met zuiverende algen verrijkte formule veegt vuil en andere onzuiverheden in één beweging weg, voor een perfect gehydrateerde huid die straalt.

In een volgende fase brengen negatief geladen watermoleculen de actieve bestanddelen en maritieme mineralen met zuiverende werking nog dieper in de huid. Zo kunnen ze sneller en efficiënter werken om de huid te versterken, te kalmeren en in balans te brengen. Een vernieuwingskuur voor een gezonde, stralende teint!

2498_LaMer_CW_V6_RGB

ULTRAZUIVERE DISTILLATIE

La Mer liet zich inspireren door haar jarenlange onderzoek naar water en gebruikte de kracht van haar Deconstructed Waters om NEW Cleansing Micellar Water te ontwikkelen.

Aan de hand van zorgvuldige experimenten en talloze tests ontdekten de Max Huber Research Labs dat ze met een perfect uitgebalanceerde combinatie van positief en negatief geladen watermoleculen (uit Deconstructed Waters), Broth™ en een nauwkeurig samengestelde, activerende infusie een volkomen nieuwe Micellar Technology konden ontwikkelen: de Marine Micellar Waters.

NEW Cleansing Micellar Water werd ontwikkeld om krachtig en tegelijkertijd mild te reinigen. Het water is vrij van zeep en hoeft niet te worden afgespoeld. Het reinigt en ontgift de huid, terwijl diepzittende resten van vuil, make-up en onzuiverheden worden losgeweekt en weggeveegd.

CLEANSING_MICELLAR_WATER_22377_LM_CMYK300ONMISBAAR VOOR MODELLEN

Micellair water werd voor het eerst gebruikt in Frankrijk, waar het harde water vaak te ruw is voor de huid. In de modewereld is micellair water intussen een absolute must voor visagisten, en dan vooral in het showseizoen: modellen moeten immers snel en ingrijpend van make-up kunnen veranderen, terwijl er niet altijd stromend water beschikbaar is.

Vanaf vandaag biedt deze innovatieve kijk op huidreiniging eindeloze oplossingen om je teint ook op reis of onderweg de hele dag door op te peppen. NEW Cleansing Micellar Water heeft geen zeep of water nodig en is de perfecte bondgenoot thuis, onderweg en na het sporten.

De nieuwste telg van La Mer ondersteunt de Micellar Technology met de helende werking van het legendarische Miracle Broth en de kenmerkende maritieme nutriënten. Onzuiverheden maken plaats voor een zachte en gehydrateerde teint, zoals alleen La Mer dat kan.

DUBBEL ZO ZUIVER

Wanneer één reinigingsbeurt niet volstaat (denk aan bijzonder zware make-up of een slechte luchtkwaliteit), raadt La Mer aan om make-up eerst te verwijderen met NEW Cleansing Micellar Water en de huid vervolgens te zuiveren met de bijbehorende gezichtsreiniger van La Mer. Kies je favoriet uit onze collectie zachte reinigingsproducten met krachtige werking.

Beschikbaar vanaf 18 juli 2016

Lees ook: Op Naar Zonnige Oorden Met Soleil De La Mer