Dé musthave voor elke whiskeyliefhebber, dit strakke design Corkcicle whiskeyglas. Zet de siliconen vorm in het glas, vul met water, zet in de vriezer en haal de vorm uit het glas als het water bevroren is. Super chique whiskey als resultaat. Dat moesten wij van Pure Luxe natuurlijk ook testen. Serieus? Geweldig!  Natuurlijk ook heel geschikt voor andere dranken, zoals Scotch, Bourbon, Tequila of Wodka.

Corkcicle Whiskeyglas 
Het is niet alleen een schitterende presentatie van de drank, maar je voorkomt er ook een waterige whiskey mee. Het zware, lekker in de hand liggende, glas wordt geleverd met een siliconen inzetvorm en zijn beide geschikt voor de vaatwasser.

Hoe werkt het?
Plaats de siliconen vorm in het Corkcicle whiskeyglas en vul het tot de markering met water. Zet het dan in zijn geheel rechtop in de vriezer. Als het ijs bevroren is, na ongeveer vier uur, haal je de siliconen vorm uit het glas. Het ijs zal dan in de specifieke vorm in het glas blijven zitten. Het ziet er niet alleen heel chic uit, ook smelt het ijs in deze vorm veel minder snel dan de traditionele ijsblokjes. Zo blijft de smaak van de whiskey volledig behouden!

Speciale Pure Luxe prijs tijdens de komende zomermaanden normaal 24,50, nu voor 19,50 (info@pureluxe.nl).

  • Inhoud: 260 ml
  • Wordt geleverd met siliconen ijsvorm
  • Moet in zijn geheel ongeveer vier uur in de vriezer
  • In deze vorm smelt ijs veel minder snel
  • Zorgt voor ijskoude whiskey zonder smaakverlies!
Check hier de beste Cocktail Bars van Amsterdam.

The-Corkcicle-Ice-Whiskey-Wedge the-whiskey-wedge-01 718sxph2nGL._SL1500_