Wist je dat… een groep flamingo’s ook wel een ‘flamboyance’ wordt genoemd? Waarom? Vanwege hun fabulous kleur, vermoeden wij! Deze zomer geeft Moët & Chandon haar Rosé Impérial ook een flamboyante look, met limited edition felroze flamingo’s. Vriendelijk. Elegant. Vrolijk. Flamingo’s en de Moët Rosé Impérial zijn een match made in heavenen de perfecte manier om een dash of glamour toe te voegen aan een #moetmoment met vrienden.

De Moët Rosé Limited Edition met flamingo’s is een gedurfde get-away van de iconische designs van het champagnehuis. Het is fun, chic én fel roze… Als je je ogen op deze rosé hebt gelegd, zul je nooit meer hetzelfde naar rosé champagne kijken!

Moët Rosé Limited Edition met flamingo’s is verkrijgbaar in het reguliere formaat (750ml) en in een stijlvolle Moët mini (20cl).

_Moet_Chandon_MoetRoseLimitedEditionWithFlamingos_75CL_20cl_BD

Open the now: durf jij het aan?

In het Frans betekent ‘osé’ gedurfd. De Moët Rosé Limited Edition met flamingo’s brengt de ‘osé’ in rosé terug met hilarische dares die je kunt vinden onder het label van elke fles. Open het etiket, vind jouw dare en ga ervoor:

Do you dare to kiss the person to your left?
Do you dare to hug a stranger?
Do you dare to say 
je t’aime” out loud? 

Durf nog meer uit het leven en de liefde te halen met de Moët Rosé Limited Edition met flamingo’s.

Live the now: pink flamingo style

Net zoals haar muze (de roze flamingo) is de Moët Rosé Impérial Limited Edition met flamingo’s uniek in haar soort. Deze rosé is exclusief verkrijgbaar bij de betere speciaalzaken.

Prijs: 75cl € 66, 20cl €19,50 (adviesprijs)

_Moet_Chandon_MoetRoseLimitedEditionWithFlamingos_75CL_BD

Taste the now: Moët Rosé Impérial

Moët Rosé Impérial is een spontane, sprankelende en romantische expressie van de Moët & Chandon stijl. Een stijl die onderstreept wordt door haar uitgesproken fruitigheid, verleidelijke palette en elegante rijping. Moët Rosé Impérial heeft een schitterende roze kleur met oplichtende gouden reflecties. Haar betoverende bouquet combineert de intense levendigheid van rode vruchten met de florale nuances van roos en een hint van peper. In haar expressieve palette versmelt intensiteit met souplesse; met de aanhoudende sappigheid van bessen, de vlezige friszoete smaak van perzik en de subtiele frisheid van menthol.

Lees ook: Aston Martin Rapide S Milano Dom Pérignon is DE Stijlvolste Champagne Promo Car Ooit (video)

_Moet_Chandon_MoetRoseLimitedEditionWithFlamingos_20CL_BD