Al sinds enkele jaren brengt Bentley hun eigen exclusieve (zonne)brillen op de markt. Geheel logisch ook natuurlijk, waarom zou je je als bedrijf beperken tot één branche als je ook bewezen hebt dat je top producten aflevert in een ander segment. Zo heeft Bentley al vaker een uitstapje gedaan, denk maar aan de kleding-collectie die ze rond de kerstperiode vorig jaar op de mark brachten. Nu brengt Bentley opnieuw een niet-auto-gerelateerde collectie uit, ditmaal gaat hem om zonnebrillen.

13 maal stijlvol voor de dag komen

De nieuwe collectie zal bestaan uit 13 modellen. Deze zal zo’n 60 kleuren en materialen bevatten. De glazen en coating van de brillen zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Dit mogen we dan ook wel verwachten van zonnebrillen die gesierd worden door de beroemde ‘B’. De brillen zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook nog eens zeer innovatief in elkaar gezet. Bentley heeft namelijk besloten om de brillen te maken van extreem hoogwaardige materialen.

Bentley zonnebrillen brillen goud japans handwerk Pure Luxe

Het materiaal dat de brillen zo uitmuntend maakt heet Beta Titanium. Samen met palladium en 23,5-karaat goud zorgt dit voor sterke én goed uitziende exemplaren. De materialen moet het imago van Bentley reflecteren – iets waar het merk zo om geroemd is in de autowereld. Net als de auto’s van Bentley zijn ook de brillen zeer stijlvol én tijdloos vormgegeven. Er is rekening gehouden met de wensen van alledag, dus er is praktisch voor iedereen wel een mooie bril aanwezig.

Bentley zonnebrillen brillen goud japans handwerk Pure Luxe

Kwaliteit onderstreept door handwerk

De brillen worden op ambachtelijke wijze gefabriceerd in Japan. Japan staat bekend om de summiere wijze van produceren, veel hoogwaardige producten kennen dan ook hun oorsprong in dit land. Iedere bril vereist een bovengemiddeld grote hoeveelheid tijd om te worden tot wat volgens Bentley’s standaarden een ‘goede bril’ betreft. Het logo is met een speciale coating toegevoegd aan de bril waardoor het merk zich in de bril vereeuwigt.

Bentley zonnebrillen brillen goud japans handwerk Pure Luxe

Het mooiste is dat iedere bril speciaal voor een klant wordt gemaakt. Elke bril krijgt namelijk een hand gegraveerd serienummer waardoor het een one of a kind piece is. Daarnaast kom de bril in een op maat gemaakte verpakking. Dat draagt bij aan de beleving die Bentley wilt creëren. Brillen van de hoogste materialen met zorg uitgezocht. Uiteraard met het luxe gevoel en de flawless afwerking zoals het merk dat sinds jaar en dag belooft.