Apple vaak verweten vanwege de tamelijk hoge prijzen die ze voor hun producten én services vragen. Echter zullen trouwe Apple-fans het hier niet mee eens zijn. Toch kan er nog altijd een schepje bovenop. Zoals bij deze krankzinnige hoog geprijsde AirPods Max, volledig bekleed met ‘solide goud’. Uiteraard zit hier hij Russische ‘Caviar’ achter.

Massief goud

Het Russische Caviar maakt pijnlijk dure versies van ál peperdure producten. Wederom bieden ze een statig geprijsd object dat je gehele hypotheek in een aanbetaling als sneeuw voor de zon laat verdwijnen, als een van hun iPhone’s dat nog niet heeft gedaan. Een nieuwe versie van de AirPods Max-koptelefoon komt eraan en ziet er spectaculair uit in een ‘massief gouden’-thema. De huidige aluminium oorschelpen van Apple zijn klaarblijkelijk niet voldoende, daarom is er behoefte aan oorschelpen van puur goud en meer.

Apple-Airpods-Max-Gold-Plated-Caviar-koptelefoon

Caviar vervangt ook de mesh-hoofdband door zeldzaam krokodillenleer in witte en zwarte iteraties. De oorschelpen blijven voor beide versies in het gouden thema. De brug wordt verder geaccentueerd met hints van goud bovenop met een basis van krokodillenleer – zoals we ook zagen bij hun PS5. De koptelefoon, die normaal geen logo heeft, draagt nu aan elke kant het merkembleem van Caviar.

AirPods Max

De beschrijving van het extravagante exemplaar luidde: “We introduceren de luxueuze nieuwe Airpods Max Golden Black, een compleet nieuwe kijk op hoofdtelefoons van Caviar-juweliers. Ze zijn gemaakt van zeldzaam zwart krokodillenleer en puur 750 goud. Caviar Airpods Max Golden Black combineert de hoogste geluidskwaliteit en perfecte harmonie van klassieke luxe en stijl. Als u verfijnd design, laconiek en innovatie op prijs stelt, is dit model voor u gemaakt.”

Slechts één exemplaar van de gouden AirPods Max

Aangezien Caviar’s gouden telefoon voor een astronomische prijs worden verkocht, zal er wereldwijd slechts één exemplaar – per kleur – verkrijgbaar worden. Je kunt de unieke AirPods Max-koptelefoon vooraf bestellen voor maar liefst $180.000 via de website van Caviar.

Gemist over welke features de AirPods Max allemaal over beschikt, klik dan hier.
 

koptelefoon