Highland Park heeft voor komende winter een aangename samenwerking bekend gemaakt. Samen met restaurant The Roast Room en Slagerijen Kaldenberg willen ze mensen inspireren te koken met whisky, om iets specifieker te zijn BBQ ‘en met Whisky. Op deze manier kun je ook tijdens de koude wintermaanden genieten van een warm buiten momentje. Ze hebben speciaal voor dit seizoen een tweetal recepten voor degene die geen zin heeft om uren in de keuken te staan.

Highland Park

Highland Park sloeg vorig jaar ook al eens de handen in één met The Roast Room, er ontstond toen al een succesvol BBQ menu. Dit jaar komt er opnieuw een winter BBQ concept. Dit jaar voegt zich een bekende slager zich bij de al succesvolle samenwerking. Slagerijen Kaldenberg is de slagerij die zich in het gezelschap zal gaan mengen. Deze slagerij is een Nederlands familiebedrijf wat zich specialiseert in kwaliteitsvlees. Met het nieuwe recept kun je komende winter zelf aan de slag om jou culinaire beleving compleet te maken. Ook voor een ludieke kerst is dit een fantastisch idee, we mogen echter toch weinig mensen ontvangen.

Highland Park

Dat de smaken van Whisky goed samen gaan met een fantastisch stukje vlees is geen geheim. Maar dit jaar wordt er door Highland Park net weer een schepje boven op gedaan. Er wordt een limited edition BBQ box gelanceerd met een prachtige Côte à l’os. Maar liefst 21 dagen dry aged met Highland Whisky. Deze combinatie zal resulteren in een unieke, rokerige en zoete smaak. Dit klinkt als een waar feestje voor de klant.

De locatie waar Highland Park haar product vandaan haalt is het handelsmerk voor deze succesvolle onderneming. De productie gebeurt namelijk in de meest noordelijk gelegen destilleerderij van Schotland, gelegen op de Orkney eilanden. Door het extreme klimaat op deze eilanden is er geen mogelijkheid voor bomen om te groeien. Door dit klimaat zorgt ervoor dat het land vrij is van houtinvloeden. Hier komt die heerlijke smaak vandaan.

Voor 85 euro kun je al één van deze exclusieve BBQ boxen reserveren. Via deze link kun je de box bestellen.