Wonen in een prachtige villa, op de ideale locatie is de droom van ieder gezin. Het liefst moet deze woning dan ook nog zo dicht mogelijk bij de grote steden zijn. Maar aan dit laatste hangt vaak een enorm prijskaartje. Daarom zoeken steeds meer mensen het net even iets verder dan net om de hoek. Wij laten u deze mooie natuurlijk villa zien, deze staat nu te koop in Almere

Als we zo van buiten naar de woning kijken kan het bijna niet anders dan dat er een goede architect aan heeft gewerkt. Niets bleek minder waar want, Mecanoo Architecten uit Delft hebben deze prachtige villa ontworpen. Met dit prachtige eindresultaat laten ze opnieuw weer eens even zien dat ze bij de top horen. Ze ontwerpen vaak mooie publieke ruimtes en laten hier zien ook prima privé woningen te kunnen ontwerpen.

staat nu te koop in Almere

 

Deze prachtige villa staat in de villa wijk Almere Overgooi, de perfecte plek om jezelf en je gezin lekker te settelen. Midden in de natuur, je krijgt een totaal gevoel van rust bij het bezoeken van deze woning. Laat staan het bewonen van dit architectonische meesterwerk. Tevens sta je met een half uur in het centrum van Amsterdam, ideaal naar onze mening.

 

De woning bestaat uit twee delen, de ideale tweedeling tussen ouders en kinderen. Je zou er zelfs nog een ander gezin bij in kunnen trekken. Maar dit rijk voor je zelf lijkt ons meer relevant. Deze prachtige woning is niet de meest toegankelijke Nederlandse stijl die we dagelijks zien. De architect noemt de tweedeling tussen de woning ”broer en zus”. Dit houdt in dat je alleen verbonden bent via de zogenoemde verbindingszone en verder compleet in privacy leeft. Deze woning kost dan ook een ruime € 1.450.000 maar dan zit je wel op de ideale b-locatie.

staat nu te koop in Almere staat nu te koop in Almere

Van binnen is deze woning gewoon echt helemaal af, luxe en rust is wat deze villa uitstraalt. Dit komt ook perfect naar voren in de foto’s van de woning. Prachtig.