Wie aan bekende Nederlanders denkt, denkt hoogstwaarschijnlijk al gauw aan Gordon Heuckeroth. De 52-jarige zanger, presentator, schrijver en ondernemer heeft in zijn actieve jaren flink wat vermogen weten op te bouwen. Tijd om eens uit te zoeken wat het vermogen van deze bekende Nederlander is.

Vermogen Gordon Heuckeroth

Als ondernemer heeft Gordon de zaakjes keurig op orde. In totaal bezit de Amsterdammer 3 goedlopende horecazaken; 2 in Amsterdam en 1 in Blaricum. Met meer dan 60 man personeel in totaal werd er – voor het sluiten van de horeca – flink wat omzet gedraaid. Naar verwachting houdt ‘Goor’ hier jaarlijks €500.000 over aan de horecazaken.

Gordon horeca

Het zijn helaas niet de beste tijden om een horecazaak te hebben, maar desondanks probeert Gordon het hoofd boven water te houden. Enkele weken geleden kreeg hij een waarschuwing van de burgemeester van Hilversum, omdat de koffietent in Blaricum te druk bezocht werd. Dit is inmiddels weer opgelost en het is voor de beste man – en de rest van Nederland – te hopen dat er weer snel geld verdiend kan worden.

Televisiegeld

Den status als televisiepersoonlijkheid heeft Gordon de afgelopen jaren geen windeieren gelegd. Een reclamestunt voor KitKat bracht hem enkele jaren geleden €750.000 op. Het enige wat de beste man hoefde te doen, was een week lang op een onbewoond eiland doorbrengen. Voor die prijs, zouden wij daar ook al te graag ‘ja’ op zeggen.

Bij programma’s als ‘Hotter Than My Daughter’ en ‘Hollands Got Talent’ is voor Heuckeroth ook de moeite waard geweest. Naar verluid verdient hij met zijn tv-zaken jaarlijk €900.000. Onlangs verkocht hij ook zijn riante villa in Blaricum voor een kleine €3 miljoen, na bijna 2 jaar wachten op een koper. Het is nog niet bekend waar Gordon zich zal gaan nestelen, maar naar verwachting zal het in onze hoofdstad zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)


Het totale vermogen van Gordon wordt geschat  tussen de €6 en €8 miljoen. Zodra de horecagelegenheden weer volle bak aan de slag kunnen, zal het vermogen van Heuckeroth in ieder geval weer toenemen. Wij hopen het natuurlijk van harte.