Momenteel lijkt Gordon Heuckeroth het helemaal naar zijn zin te hebben in Dubai, maar kort voordat hij aan dat avontuur begon, kocht hij een penthouse in Amsterdam-Noord – precies tegenover het IJ. Deze is gelegen in het luxe appartementencomplex, genaamd ‘The Wave’, en hij betaalde er € 2 miljoen voor. Volgens Quote is dat pand nu alweer op de markt gekomen.

Penthouse van Gordon nu alweer in de verkoop

Er moest nog een hoop geregeld worden, maar Gordon heeft een woonplaats in Dubai, waar hij bezig is een eigen interieurmerk op te zetten, gevonden. “Dit is het uitzicht waar ik me de komende jaren aan mag vergapen”, schreef de presentator indertijd onder een video op Instagram.

Zijn luxe penthouse in de hoofdstad heeft een woonoppervlakte van 250 vierkante meter is dus overbodig geworden. Het beschikt over vier kamers, waarvan drie slaapkamers.

Bar Gordon

De woning is zeer stijlvol ingericht met een glazen entree met brons stalen deuren, een designkeuken met zwart marmerblad en een wijnkoelsysteem, maar de “eye catcher” is de speciaal ontworpen bar in de woonkamer met een onyxblad.

Balkon

Vanuit de ronde loungebank op het buitenterras kijkt u uit op de A’DAM Toren, terwijl er op de barbecue biefstukjes liggen te sissen. Om bij te dragen aan deze vakantiestemming, is er hier ook een buitendouche geplaatst.

“U hoeft alleen nog maar uw koffers te pakken”

Ondanks dat de BN’er er nog geen jaar geleden € 2 miljoen voor betaalde, wordt er nu € 3,5 miljoen voor gevraagd. Ofwel: €14.000 per vierkante meter. De makelaar vertelt dat het penthouse wordt opgeleverd met het meubilair zoals op de foto’s en dat de koper ook twee parkeerplekken onder het gebouw tot z’n beschikking krijgt. Hopelijk wil de verkoop snel vlotten dan zijn villa in Blaricum, want dat proces was een groot drama.

Enfin, zie de advertentie van makelaarskantoor Cosmo housing hier op Funda.

Amsterdam-Noord Gordon

Ook zijn vriendin en collega BN’ers Patty Brard heeft een woning aangeboden. Bij haar gaat het om een villa aan de Amstel waar ‘Bali en Ibiza’ samenkomen.