Wie aan bekende Nederlanders denkt, denkt hoogstwaarschijnlijk al gauw aan Gordon Heuckeroth. De 54-jarige zanger, presentator, schrijver en ondernemer heeft in zijn actieve jaren flink wat vermogen weten op te bouwen. Tijd om eens uit te zoeken wat het vermogen van deze BN’er waard is.

Goedlopende ondernemingen

Als ondernemer heeft Gordon zijn schaapjes op het droge. In totaal bezit de Amsterdammer 3 goedlopende horecazaken; 2 in Amsterdam en 1 in Blaricum. Met meer dan 60 man personeel in totaal werd er – voor het sluiten van de horeca – flink wat omzet gedraaid. Naar verwachting houdt ‘Goor’ jaarlijks € 500.000 over aan de horecazaken.

Gordon horeca

De afgelopen jaren waren niet ideaal om een horecazaak te hebben, maar desondanks heeft Gordon het hoofd boven water weten te houden. In de hoogtijdagen ontving een van zijn restaurants zelfs een waarschuwing van de burgemeester van Hilversum, omdat de koffietent in Blaricum te druk bezocht werd.

Televisiegeld

Zijn status als televisiepersoonlijkheid heeft Gordon de afgelopen jaren geen windeieren gelegd. Een reclamestunt voor KitKat leverde hem enkele jaren geleden € 750.000 op. Het enige wat de beste man hoefde te doen, was een week lang op een onbewoond eiland doorbrengen. Voor die prijs zouden wij daar ook al te graag ‘ja’ op zeggen.

Over het ‘ja-woord’ gesproken. Zijn aanstaande huwelijk met de Australische Gavin Rozario is in duigen gevallen. Hoewel Gordon na allerlei misgelopen relaties eindelijk de ware gevonden leek te hebben, was dit slechts van korte duur. Rozario vertelde onlangs aan de privé dat hij het afkapte vanwege “driftbuien” van Gordon. Ook omschreef hij hem als “buitengewoon jaloers en argwanend”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Gordon zoekt momenteel troost bij vrienden. Zo stapte hij onlangs een privéjet in samen met dj Don Diablo en prins Bernard. Samen reizen ze af naar Baku in Azerbeidzjan waar Don Diablo een optreden gaat geven. “Omring jezelf met lieve mensen”, schrijft Gordon onder foto’s van het drietal.

En er zitten weer leuke plannen in de pijplijn, zegt Gordon. In het verleden zijn programma’s als ‘Hotter Than My Daughter’ en ‘Hollands Got Talent’, los van de lol, de moeite waard geweest op zakelijk vlak. Naar verluidt verdient hij met zijn tv-zaken jaarlijks € 900.000.

Wat is het vermogen van Gordon Heuckeroth?

In 2020 verkocht hij eindelijk zijn riante villa in Blaricum voor een kleine € 3 miljoen, na bijna 2 jaar wachten op een koper. Momenteel resideert de ondernemer in een weelderig appartement in Dubai, waardoor hij besloot zijn penthouse in Amsterdam-Noord, die hij niet eens zo lang geleden kocht, en zijn ‘state-of-the-art’ penthouse in Kaapstad te koop te zetten.

Zakenblad Quote nam eerder al de inkomsten van Gordon onder de loep, waardoor we een beter beeld krijgen van zijn eventuele vermogen. Het blijft uiteraard altijd een schatting, maar naar schatting is de televisiepersoonlijkheid tussen de € 6 en € 8 miljoen waard.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)