Wie aan bekende Nederlanders denkt, denkt hoogstwaarschijnlijk al gauw aan Gordon Heuckeroth. De 52-jarige zanger, presentator, schrijver en ondernemer heeft in zijn actieve jaren flink wat vermogen weten op te bouwen. Tijd om eens uit te zoeken wat het vermogen van deze bekende Nederlander waard is.

Ondernemingen

Als ondernemer heeft Gordon zijn schaapjes op het droge. In totaal bezit de Amsterdammer 3 goedlopende horecazaken; 2 in Amsterdam en 1 in Blaricum. Met meer dan 60 man personeel in totaal werd er – voor het sluiten van de horeca – flink wat omzet gedraaid. Naar verwachting houdt ‘Goor’ hier jaarlijks €500.000 over aan de horecazaken.

Gordon horeca

De afgelopen jaren waren niet ideaal om een horecazaak te hebben, maar desondanks heeft Gordon het hoofd boven water weten te houden. In de hoogtijdagen ontving een van zijn restaurants zelfs een waarschuwing van de burgemeester van Hilversum, omdat de koffietent in Blaricum te druk bezocht werd.

Televisiegeld

Zijn status als televisiepersoonlijkheid heeft Gordon de afgelopen jaren geen windeieren gelegd. Een reclamestunt voor KitKat leverde hem enkele jaren geleden € 750.000 op. Het enige wat de beste man hoefde te doen, was een week lang op een onbewoond eiland doorbrengen. Voor die prijs, zouden wij daar ook al te graag ‘ja’ op zeggen.

Programma’s als ‘Hotter Than My Daughter’ en ‘Hollands Got Talent’ zijn voor Heuckeroth ook de moeite waard geweest. Naar verluidt verdient hij met zijn tv-zaken jaarlijks € 900.000. Een poos geleden verkocht hij eindelijk zijn riante villa in Blaricum voor een kleine €3 miljoen, na bijna 2 jaar wachten op een koper.

Vermogen van Gordon Heuckeroth

Momenteel resideert de ondernemer in een weelderig appartement in Dubai, waardoor hij besloot zijn penthouse in Amsterdam-Noord, die hij niet eens zo lang geleden kocht, en zijn ‘state-of-the-art’ penthouse in Kaapstad te koop te zetten.

Zakenblad Quote nam eerder al de inkomsten van Gordon onder de loep, waardoor we een beter beeld krijgen van zijn eventuele vermogen. Het blijft uiteraard altijd een schatting, maar naar schatting is de televisiepersoonlijkheid tussen de € 6 en € 8 miljoen waard.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)