Rico’s passie voor kickboksen lijkt haast even ver te rijken als zijn liefde voor sportieve bolides. Begin dit jaar voegde hij een BMW X7 toe aan zijn wagenpark, maar ook zijn huidige auto’s gaan transities door. Vandaag postte hij op Instagram een foto én video, samen met zijn amice Nicky Romero, met zijn ‘gewrapte’ McLaren 720s.

Rico Verhoeven is én houdt van snel en krachtig

Dat The King of Kickboxing van krachtige auto’s houdt, dat is alom bekend. De King of Kickboxing laat zijn speeltjes ook graag zien op Instagram en geef ‘m eens ongelijk. Naast auto’s is hij ook een fervent motorrijders, maar laten we de aandacht weer verleggen op zijn supercar.

Maart 2020 haalde de profkickbokser, samen met vrienden Joseph Klibansky en Nicky Romero, zijn McLaren 7020s op . De auto reed destijds rond met de opvallende lak: feloranje. Na een bepaalde tijd had hij daar klaarblijkelijk genoeg van, want hij liet de auto wrappen in het rood/zwart. En ook nu, ruim een jaar later na dato, heeft hij zijn auto opnieuw laten voorzien van een andere kleur. Ditmaal een stuk subtieler.

Verde Veloce

Verhoeven klopte aan bij Absolute Motors in Ridderkerk. Samen constateerde ze dat Verde Veloce, wat groene snelheid betekent in het Italiaans, de nieuwe kleur wordt voor de Britse supercar. Daarnaast zijn ook de wielen gespoten in Bronzo Zenas en ook daar zijn wat details in dezelfde kleur toegevoegd. Zoals de tekst op de zijkant: ‘Team Rico’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Vergeten hoe de 720s qua prestatie in elkaar zit? Laten we het even ophelderen. Ook onder de motorkap van de gepimpte auto van Rico Verhoeven zit een een krachtige 4.0 liter V8 motor. Deze genereert 720 paarden, zoals de naam al weggeeft, onder de kap.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Absolute Motors (@absolute.motors)

Het is daarmee niet alleen een paradepaardje maar een heus gevaarte op de weg. En met deze spiksplinternieuwe kleur kan Rico Verhoeven weer een tijdje vooruit.