Het zogeheten Pinnacle Penthouse staat in New York City. Het is de grootste stad van de Verenigde Staten. Dankzij de belangrijke rol in handel, kunst, mode, financiën, media, public relations en educatie is New York één van de belangrijkste wereldsteden. Het wonen daar is daarom ook zeker niet goedkoop.  De grond wordt al als duur gezien in New York, maar Hongkong slaat echt alles.

Dezelfde ontwerper als de ontwerper van het Vrijheidsbeeld

Vanbinnen is het ook zeker geen teleurstelling. Je beschikt over zoveel verschillende faciliteiten in deze woning. Laten we eerst even beginnen over het ontzettend mooie uitzicht over heel de skyline van New York. Het huis heeft vijf verdiepingen en is wel 222 meters hoog en bevat in totaal 125 ramen.

Penthouse New York

Thierry W Despont is misschien wel ’s werelds beroemdste ontwerper als het gaat om buitengewone restauraties. Hij staat het meest bekend om zijn restauratie werk voor het Vrijheidsbeeld. In het Pinnacle Penthouse is hij ook aan de slag geweest. Hij wou grote ruimtes voor entertainment en elke luxe bieden die mogelijk was. Dit is hem zeker gelukt met een werkelijk waar prachtig en sierlijk penthouse.

Een doolhof in de 900 vierkante meter grote woning

De voorzieningen van het penthouse zijn het volgende: een groot balkon, een terras met uitzicht over het water en de stad, een fitnessruimte waar je je helemaal uit de naad kan werken, een grote bibliotheek waar publieke bibliotheken nog wat van kunnen leren, meerdere zwembaden (binnen en buiten), daarnaast nog een sèrre en open haard waar je knus je boek kan lezen of iets op tv kan kijken, meerdere woonkamers met een keuken waar vijf sterren chefs alleen maar van dromen, een mancave met een grote bar, een pooltafel en een flatscreen tv. Wat heeft een man nog meer nodig om gelukkig te zien?  Penthouse New YorkDe woning heeft een eigen lift die alle 5 de verdiepingen kan bereiken zodat je nooit te ver hoeft te lopen en er is natuurlijk volledige beveiliging tegen buitenstaanders rond het gebouw met talloze beveilingscamera’s rondom het gebouw.

Het enige wat nog mist is een app die je rondleid door het huis. Dan weet je in ieder geval zeker dat je niet verdwaald raakt in deze woning.

Als je dit huis wil kopen dat gebouwd is in 1910 betaal je $ 79 miljoen. Daarnaast betaal je ook nog dikke belasting van $ 14,357 per maand, maar je hebt daarbij wel 900 vierkante meter aan woonruimte. Een fenomeen wat bijna onmogelijk is in een drukke wereldstad zoals New York.

Bekijk via deze link de advertentie van het prachtige penthouse.

Penthouse New York