New York City heeft alle luxe voorzieningen op steenworp afstand, als het een beetje meezit. Van exclusieve dakterrassen, tot weelderig penthouses en ultra-luxe sportscholen. Qua woningen is het aanbod ook zeer divers. Met residenties die net zo goed zouden kunnen doorgaan als bezemkast, zijn er ook gigantische premium ruimtes te vinden in The Big Apple. Dit herenhuis op 32 West en 76th street, gelegen in het Central Park-blok van de Upper West Side, is een schoolvoorbeeld van dat tweede.

Beslaat zeven verdiepingen

In 2020 heeft het pand in New York een grootschalige renovatie meegemaakt, waar alle zeven verdiepingen een metamorfose ondergingen, met meer dan 1050 vierkante meter aan binnenruimte. Onder deze ruime grondoppervlakte zijn zes slaapkamers en zes badkamers verdeeld. Gekenmerkt door een unieke met koper beklede ronde erker, is de woning prominent gelegen in het midden van het blok.

New York

Er is een natte bar aanwezig om gasten tot in de late uren te amuseren, terwijl de woon- en eetkamer plaats biedt aan meer dan 20 gasten. Naast de binnenruimte is er ook 242 vierkante meter aan buitenruimte, waaronder een loggia op de begane grond met meerdere terrassen die uitkomen op de gastenkamers.

De primaire suite neemt de gehele tweede verdieping in beslag en bevat luxe dubbele baden, bekleed met op maat gemaakt steen en twee enorme kleedkamers.

New-York

Een dakterras met een volledige buitenkeuken en veel zitplaatsen is ook inbegrepen. Van hieruit heb je als bewoner een panoramisch uitzicht over de levendige stad, hetzelfde geldt voor het ruime kantoor.

Illustere locatie in New York met een fors prijskaartje

Al dit moois op zo’n illustere locatie mag wel wat kosten. En dat doet het ook, maak je daar maar geen zorgen over. Voor het bedrag van $27.500.000 (omgerekend €23,4 miljoen) kun je ongelimiteerd turen over de daken, relaxen op de terrassen of sporten in de gym of het indoor-basketbalveld. Klik hier om naar Sotheby’s International Realty te gaan, die de verkoop begeleiden.