“Een jongen die in zijn begin twintigste voor een paar ton een bizarre bak koopt, was tot voorheen haast ongehoord.” Met deze zin opende we het artikel toen we het nieuws binnenkregen dat de Nederlandse YouTuber Royalistic een 1/125 Audi ABT RSQ8-R had gekocht. We zijn amper een maand verder, of de 23-jarige zoekt het wat sportiever op met een Lamborghini Huracán EVO Spyder.

YouTuber Royalistiq voegt Lamborghini Huracán EVO Spyder aan zijn wagenpark toe

Roy Beszelsen, zoals hij echt heet, kon deze klasbak bekostigen door zijn werk als YouTuber en gamer. Maar ook op social media gaat ‘ie door het dak. Op Instagram staat de teller op 498 duizend volgers. Op YouTube heeft hij haast het dubbele daarvan, namelijk 886.000 abonnees. De YouTuber plaatst dagelijks video’s en houdt zich al enige tijd bezig met de verkoop van merchandise en heeft hij een sportdrank gelanceerd met zijn vriend, en mede-YouTuber, Don de Jong. Zaken lijken voor de wind te gaan, net als de matgrijze Lambo.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Royalistiq (@royalistiq)

Net als bij zijn Audi ABT RSQ8-R kocht Roy ‘m bij VD Akker in Best. Eenmaal daar viel hij voor de kracht en charmes van een hagelnieuwe Huracán EVO Spyder, de doorontwikkeling van de Huracán, met evenveel vermogen als de Performante: 640 pk. De EVO heeft ook net als de Performante twee centraal geplaatste uitlaten en is te kenmerken aan de gruwelijke voorbumper. De Hurácan EVO Spyder bevat in Nederland een minimaal prijskaartje van €336.087, maar wat Roy ervoor betaald heeft, is nog onbekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Royalistiq (@royalistiq)

De reacties onder de Instagram-post, waarop hij de aankoop bekend maakte zijn lovend. Joel Beukers reageert: “Heel ziek!!” en Dutch Performante wil van de gelegenheid gebruik maken om ‘m te feliciteren: “Niet normaal gefeliciteerd Wanneer jet,” wat die zin ook mag inhouden.