Een aantal weken geleden was Canadees rapper Drake jarig. Van een mede-rapper kreeg hij al een bling-bling ketting met aan de achterkant een foto van hem en zijn zoon Adonis. Met het bizarre vermogen wat Drake heeft kan hij zichzelf ook gemakkelijk in de watten leggen. Dat heeft de 35-jarige rapper ook zeker gedaan. Hij kocht nog een Richard Mille horloge ter waarde van $ 2 miljoen en toonde hem vol trots op zijn story’s aan zijn volgers. En hij  huurt voor de komende tijd ook nog eens een prachtige villa in Beverly Hills.

Olijfboom geïmporteerd door 15 mensen

Drake heeft een liefde voor meerdere huizen bezitten die negen van de tien keer niet bewoond worden, want je kan natuurlijk maar op één plek zijn tegelijk. Zo heeft hij een villa in Toronto, Los Angeles en nu ook Beverly Hills. Deze stad in Californië staat bekend als dé ideale woonplek voor bekende artiesten, topsporters en wereldberoemde acteurs. Drake kan daarom ook niet bij deze groep ontbreken.

Drake Olijfboom

In de villa zijn een aantal hele unieke dingen waar ontzettend veel moeite is gestopt voor iets wat je niet persé nodig hebt in een woning. Er is een zes meter hoge stenen waterval die vanuit een buitengracht naar beneden stroomt door de eetkamer van het huis, voordat hij samenvloeit in een half-ondergrondse binnenplaats. Op deze binnenplaats wikkelt het water zich rond een 4,5 meter hoge olijfboom geïmporteerd uit Italië, ondanks al die moeite ziet het er weelderig uit.

Drake zijn toekomstige aankoop Elementi

De woning is nog geen jaar af en Drake zal de tweede bewoner worden. Je weet dat het een uniek huis is als de woning een naam krijgt. ‘Elementi’ is de naam van de woning. Deze naam heeft de villa gekregen omdat hij volgens de architecten één is met de natuur.

Het is nog onbekend of de Canadese rapper de woning van $ 65 miljoen helmaal koopt of alleen wilt huren voor een aantal maanden. Als je naar de faciliteiten en het uiterlijk van de woning kijkt lijkt het ons logisch dat Drake de woning binnen een paar maanden op de kop heeft getikt. De villa heeft een perceel van ongeveer 1700 vierkante meter. Aan ruimte dus geen gebrek voor de Canadese rapper. De fysionomie van de woning is moeilijk om in woorden te omschrijven, dus kijk en geniet maar gewoon van de prachtige foto’s van Drake zijn gehuurde woonpaleis.

We schreven al eerder over deze villa voordat Drake hem huurde.

Drake
Drake