In eerdere artikels hadden we al geschreven over Elon Musk waarin de 50-jarige ondernemer de mededeling plaatste dat hij al zijn woningen te koop zette. Op Twitter voelt hij zich nog wel thuis en daar deelde hij dat het een kwestie van tijd was voordat al de woningen een koper hadden. Musk verkoopt alle woningen, omdat hij zich volledig kunnen richten op een kolonie op Mars. Het duurde even, maar nu heeft Musk toch echt de laatste koper gevonden die zijn allerlaatste huis over wilt kopen.

Goede winst op de laatste woning van Elon Musk

De koper van de woning van Musk zal een prachtig stekkie in Californië, Bay Area gaan bezitten. Musk zijn villa is $ 32 miljoen waard, maar Musk probeert het optimale eruit te halen en heeft de woning te koop gezet voor $ 37,5 miljoen. Geen verkeerde investering van Musk. Hij kocht dit herenhuis namelijk voor $ 23,3 miljoen in 2017.

Elon musk woning

Het prachtige herenhuis heeft een erg groot perceel van 1500 vierkante meter. Zoals we wel vaker benoemen is een villa die een officiële naam heeft gekregen van de architect vaak een erg bijzondere woning. Het herenhuis van Elon Musk genaamd Villa Guignécourt kan daar gemakkelijk over mee praten.

De woning vanbinnen

De woning beschikt over tien slaapkamers, tien badkamers, een prachtige bibliotheek met informatieve boeken over de ruimte levensadviezen en nog meer wijsheden omgeven door een leren muur en een open haard.

Elon musk woning

Het herenhuis werd in 1918 gebouwd en was volledig af in 1920. De villa biedt ruimte voor een privé chefkok en butler. Verder zijn er kamers ingericht waar je perfecte geluidswallen hebt om muziek te spelen.

Het kleine verblijf van Musk

Elon Musk heeft in de tussentijd rustig in een huisje gewoond die nog geen $ 45.000 waard is. De binnenkant van de woning was ook niet meer dan een bed, wc en keuken. Musk lijkt alles over te hebben voor zijn kolonie plan voor Mars. Wij laten ons zoals gewoonlijk weer verrassen door al de gekke capriolen van deze Zuid-Afrikaanse ondernemer.

woonkamer EM Elon musk woning