Eind 2022 wordt er een prachtig resort in Saint Lucia geopend voor de absolute golfliefhebbers. Op de foto’s ziet alles er zo perfect uit en lijkt het net op een sprookje. De meesten zullen ongetwijfeld op de hoogte zijn van Saint Lucia, maar niet wat de exacte situatie van het eiland. Dit onafhankelijke land ligt in het Caribisch gebied. Het eiland is 606 vierkante meter groot en er wonen om en nabij de 120.000 mensen.

Uitbreiding na groot succes

Een Canadees bedrijf had al veel succesvolle golfresorts in Canada geplaatst. Door het grote succes breiden ze zich uit buiten Canada. Op het opkomende toeristeneiland Saint Lucia werden de eerste concepten eruit gegooid hoe het er definitief uit gaat zien. De privé-gemeenschap, die eind 2022 opengaat voor leden, beschikt over een buitengewone golfbaan, maar daar houdt het nog lang niet bij op.

Saint Lucia golfbaan

Het is de bedoeling dat het een duur resort wordt voor een beperkte groep mensen. Er zullen meerdere vijf sterren restaurants geplaatst worden, een groot publiekelijk zwembad, een theater, meerde privéstranden tennisvelden, pickleball-velden, een basketbalveld, een honkbalveld, een minigolfbaan, beachvolleybalvelden, touw-parcours en natuurlijk een heleboel golfbanen.

Privévilla op Saint Lucia

Natuurlijk moet je ook luxe kunnen overnachten. Dat kan in de villa’s op een heuveltop met uitzicht op de oceaan tot de huizen aan het strand. Cabot Saint Lucia biedt mogelijkheden voor zowel op maat gemaakte woningen als kant-en-klare oplossingen waar je meteen in kan trekken en als het ware meteen aan kan schuiven bij het restaurant. Of meteen de golfkarren gebruikt om naar de banen te gaan.

De verblijven zijn eigenlijk gewoon kasten van villa’s. Ze hebben een eigen keuken, een woonkamer, twee grote eetkamers, waarvan één buiten is op een prachtig terras en de andere naast de keuken. Er zijn meerdere slaapkamers, vier badkamers, een eigen sauna, fitnessruimte, een eigen zwembad en een balkon met schitterend uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Saint Lucia

Kortom de mogelijkheden die je krijgt op dit toekomstige resort zijn eindeloos. Natuurlijk zou daar een flink prijskaartje boven moeten hangen voor een aantal overnachtingen. Helaas omdat het nog een concept is, zijn de prijzen nog niet bekend. We weten wel vrij zeker dat het een niet al te goedkoop resort gaat zijn.

Saint Lucia