Het is weer eens zover bij Joel Beukers. Hij was voor ons even een tijdje van de radar, maar nu hij weer een gouden bolide aan zijn wagenpark heeft toegevoegd kunnen wij het niet laten om maar weer eens het toetsenbord aan te vallen en over deze gekke 33-jarige Utrechter te schrijven.

Het bizarre wagenpark van Joel Beukers.

Om alles even op een rijtje te zetten is Joel Beukers nu eigenaar van een gouden 6×6 Mercedes-Benz, een gouden Ferrari 812 Superfast en nu voegt hij ook nog eens een gouden Formule 1-wagen toe. Deze keer hoefde hij er zelf niks voor neer te tellen. Hij onthulde de wagen ook nog op een spectaculaire manier. Zo kwam Formule 2 coureur Richard Verschoor langs om hem samen met Beukers te onthullen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Binnenkort te bewonderen in Barcelona

Helaas voor Beukers kan hij nog geen testritje maken. De accu van de V8-motor is nog leeg. Daarbij komt ook nog eens dat de wagen nog rijklaar moet worden gemaakt. Dit gaat pas gebeuren als Beukers de 300.000 abonnees behaalt op YouTube.

Joel Beukers gouden wagens

Hij zit pas op 218.000, dus hij kan nog wel een aantal abonnees gebruiken. Als dit mijlpaal behaald wordt is Beukers van plan om de wagen eens uit te testen op het circuit van Barcelona, Circuit de Barcelona-Catalunya. Richard Verschoor zou hem daarbij ondersteunen zodat alles veilig verloopt.

Hummer give-away met een staartje

Dit is niet het enige waar Beukers zich mee bezig houdt. Zo kondigde hij op zijn Instagram aan dat hij een dikke Hummer weggaf in het mat zwart met gouden accenten van zijn wodka merk GoldDryVodka. Je kan deze bolide niet zomaar winnen. Er worden vijf mensen geselecteerd en die gaan strijden om de prachtige Hummer. Één van deze 5 geselecteerde deelnemers zullen naar buiten lopen met een Hummer, maar alle vijf de deelnemers mogen sowieso een bezoek brengen aan de prachtige ‘Gouden Tempel’ (gym) van Beukers.

Bekijk hier verdere info over Beukers zijn intimiderende Mercedes-Benz 6×6

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)