Als de zaken lekker gaan kan een avondje gokken geen kwaad. In het geval van Joel beukers leverde het hem nog meer goudgele munten op. De fitness goeroe zette een klein bedrag in en nam een bizar groot risico door maar een nummer uit te kiezen. Het was Beukers zijn geluksdag want hij belandde precies op dit getal.

Kleine kans, groot bedrag

Doordat de kans zo klein is is op winst ook vele malen groter. Je kunt inzetten op één nummer, maar ook op meerdere nummers tegelijk, in allerlei verschillende combinaties. Valt de kogel op een nummer waar jij op hebt ingezet, dan win je.

Het verhaal achter de grote winst van Joel Beukers

Het verhaal achter het gokken van Joel Beukers is even leuk als het bedrag wat hij won. Hij zei op zijn Instagram: “500,- Op 34 maakt? Onze koffers stonden al klaar, taxi stond te wachten om ons naar het vliegveld te brengen. Ik wilde 550 erop gooien voor 20K ivm -20% op ALLES in de tent. Toen we nog in Vegas Blackfriday content konden maken @wutrusmit filmt stiekem.  Alleen de limiet was 500 op een nummer. Dit was de 3e spin, vrij lekker dus! Nou fijne maandagavond hè”

Typisch Beukers. Blij maar zo koel om de omstandigheid. Toch lijkt hij in het filmpje op het moment zelf een stuk enthousiaster. Altijd lekker om ‘bijna 20 ruggen’ te winnen zoals hij in de video zei.

Er is in ieder geval genoeg ruimte in de Mercedes 6×6 en zelfs in zijn gloednieuwe Formule 4-wagen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)