Het ondertussen algemeen bekend dat Kanye West, ofwel ‘Ye’, met enige regelmaat knettergekke acties uithaalt en merkwaardige uitspraken doet. Zo probeerde hij mee te doen aan de presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten, scheerde hij een aantal dagen geleden zijn wenkbrauwen eraf en geeft hij zonder schaamte immense bedragen uit. Afgelopen week werd West uitgenodigd om deel te nemen aan de Drink Champs podcast, waar hij zich misschien iets té thuis voelde.

Aparte uitspraken van Kanye West

In deze podcast deelde West een aantal sneren uit. Bijvoorbeeld naar Big Sean. Hij vertelde dat het zijn grootste fout ooit was om hem te tekenen, maar hij deelde ook een aantal dingen over zijn privéleven en maakte een erg interessant statement. Ze hadden het over zijn schoenenmerk in samenwerking met Adidas genaamd  ‘YEEZY’. 

Kanye West

Hij zei het volgende erover in de podcast: “Ik ben Beanie nog steeds geld schuldig, en ik probeer hem dit geld al een lange tijd te geven. Ik heb geprobeerd het hem te geven… deze man heeft tevens de naam verzonnen. Het is zoals.. je weet wel, de dame die de Nike Swoosh maakte. Phil Knight ging terug en zorgde ervoor dat alles werd recht gezet.”

Dus even een bloemetje en een waardebon klinkt als een goed cadeau toch? Nee, dat is niet genoeg voor West. Sigel meldde zelf dat hij een belletje van die ‘klootzak’ heeft gekregen waarin hij zei “Sig, ik ben je $ 50 miljoen en 5% aandelen in YEEZY schuldig. Sigel vertelde daarna ook nog eens dat de sales van YEEZY onlangs $ 1,7 miljard heeft behaald in 2020. Ook niet gek als je de prijs van sommige YEEZY’s ziet vanwege de exclusiviteit van sommige modellen.