Jorik Scholten oftewel Lil Kleine is vaak negatief in het nieuws gekomen vanwege zijn controversiële acties en uitspraken. In zijn videoclips is hij ook niet bang om te laten zien wat voor fortuin de 27-jarige rapper heeft. Van dure horloges, videoclips, reizen en auto’s. Het kan niet op bij de Amsterdammer. Dit kan niet altijd goed gaan als je in de Instagram story’s duidelijk laat zien waar je bent en wat voor klok er om je pols zit.

Premiére in Rotterdam

Gisteravond had Lil Kleine een première van zijn grote vriend en producer Jack $hirak. Hij bracht zijn album Talou uit en maakte daar een groot feest van met alle vrienden en rappers die op zijn album een featuring hebben. Na de premiere vertrok de rapper rond half 12 om naar zijn 2,3 miljoen kostende villa in Amsterdam te gaan.

Door zijn enthousiaste posts op de story’s van hemzelf en rapper Yssi SB was de locatie Rotterdam en de buit overduidelijk te zien. Drie mannen zagen dit als de perfecte kans om een hele hoop geld binnen te roven met grof geweld.

Lil Kleine wordt beroofd van peperduur horloge

Volgens RTL Boulevard liep Scholten het pand uit om vervolgens op een heftige manier beroofd te worden van zijn peperdure Patek Philippe ter waarde van € 130.000 (volgens Chrono24). Hij werd op zijn hoofd geslagen met een pistool en werd vervolgens gedwongen om het prachtige horloge af te staan aan de drie dieven. Omstanders zagen de roof gebeuren en gaven dit snel aan aan de rest van de uitgenodigde gasten op de première. Artiesten en bekendheden zoals Ronnie Flex, de ex van Scholten Monica Geuze, Kevin en Yssi SB. Deze mochten natuurlijk niet meer het pand verlaten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Toen de politie arriveerde wachten Lil Kleine geduldig met een bebloed gezicht om zijn verhaal te doen. Het is onbekend hoe het met hem gaat, maar volgens de politie leek hij erg rustig met de situatie om te gaan. De daders zijn helaas ook nog niet gepakt voor zo ver het nu bekend is.