Daria Radionova heeft het voor elkaar gekregen om een van de meest bling-bling wagens die er rondrijden op deze aardkloot flink naar de gallemiezen te krijgen. Het was namelijk niet een ‘normale’ Lamborghini Aventador zoals we hem kennen, maar het racemonster was ook nog eens van de buitenkant ingelegd met twee miljoen Swarovski-kristallen.

Ongelukkige situatie

Dan gaat meteen de vraag door je heen ‘wat is er gebeurd?’ Het Moldavische Instagram-model parkeerde haar wagen langs de weg in Kensington, West-Londen. Er verscheen een foto waarop de achterkant van de auto volledig werd ingeslagen nadat een ander voertuig er schijnbaar tegenaan was gebotst. Het lullige was dat het Moldavisch model gewoon geparkeerd stond en niet eens in de wagen zelf zat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daria Radionova (@dradionova)

Radionova bood via een Instagram-bericht een beloning van £ 5.000  aan iedereen die haar de gegevens van het kenteken kan geven van de blauwe Opel Zafira. Dat was het andere voertuig dat bij het ongeval betrokken was. Ook zei ze nog dat ze hoopt dat karma eerder uit zou halen dan dat zij dat doet. Ze was overduidelijk niet al te blij met de toestand van haar praalwagen.

Een andere kristal ingelegde bolide

Haar aankoop en kristallen make-over haalde de krantenkoppen in grote landen. Het was een uniek fenomeen en het zag er ook nog een prachtig uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daria Radionova (@dradionova)

Dit is niet eens haar enige wagen die volledig van de buitenkant is ingelegd met Swarovski-kristallen. De schoonheid had het al eens eerder in 2014 gedaan, maar dan met zilveren Mercedes C-klasse. Deze is als het goed is nog wel helemaal heel. In tegenstelling tot de peperdure Lamborghini. Volgens meerdere bronnen uit Londen is de auto nog wel te repareren.

Goed marketingmodel

Op haar Instagram zijn tientallen foto’s te zien waar ze te zien is in of met haar kristallen, peperdure Lamborghini. Het werkt niet alleen goed als vervoersmiddel, maar het trekt ook veel mannen aan. Een mooie dame en een mooie sportwagen. Meer heeft een man niet nodig om naar te kijken in het leven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daria Radionova (@dradionova)