Koelkasten, wasmachines, drogers, vaatwassers, tv’s en telefoons zijn één van de vele technologische apparaten die Samsung uitbrengt. Het Zuid-Koreaanse bedrijf blijft aan de lopende band gadgets en apparaten uitbrengen waarvan we nog niet eens wisten dat ze bestonden. Samsung wil zijn visie nog meer verbreden. Niet alleen in de technologische wereld, maar nu ook in de fashion wereld.

Samenwerking tussen Samsung en Dr Denim

In samenwerking met het Zweedse denim merk Dr Denim brengen ze een exclusieve spijkerbroek uit die maar 1 broekzak heeft. In die ene broekzak zou de Galaxy Z Flip3 telefoon perfect moeten passen.

De theorie van beide bedrijven is als volgt: De (jeanszakken) nemen te veel ruimte in beslag, ze zien er niet stijlvol uit, en onze nieuwste telefoons glijden gemakkelijk in. De Z Flip Pocket Denim-jeans maken grote zakken een ding van het verleden.”

De telefoon is ook ontworpen met deze achterliggende gedachte. Hij is makkelijk mee te nemen doordat hij zo klein is en als je hem even uitklapt heb je gewoon weer een grote telefoon wat iedereen fijn vind. Doormiddel van de samenwerking met Dr Denim is het de bedoeling dat ze een grote stap kunnen zetten in de telefoon en de fashion industrie.

Bizarre prijzen voor onnozele spullen

Waarom de prijs van de broek zo hoog is weten wij ook niet. Wel weten we dat je voor de goedkoopste versie van de klaptelefoon ruim € 1000 neerlegt. De broek is nog duurder dan de telefoon en eigenlijk slaat het helemaal nergens op. Toch zal het ongetwijfeld verkopen, want zo werkt het tegenwoordig met grote merken. Het maakt niet uit wat ze uitbrengen het verkoopt toch wel.

Neem als voorbeeld afgetrapte Nikes die voor een recordprijs verkopen of Balenciaga die Crocs op hakken uit brengt. Het wordt steeds gekker, maar de designer merken verbazen ons wel weer keer op keer met hun gekke fratsen.