Dat Cristiano Ronaldo veel geld heeft is en blijft een feit. We weten ook dat hij niet bang is om vol trots te tonen wat de 36-jarige Portugees allemaal heeft aanschaft. Dure kleding, tassen voor zijn vrouw, huizen, horloges en dikke auto’s. Het kan niet op bij de huidig Manchester United speler.

Cristiano Ronaldo zijn tijd in Turijn

Toen hij nog bij Juventus zat gingen er tientallen geruchten rond dat hij Turijn zou verlaten, omdat er een grote pick-up truck een aantal van zijn peperdure bolides meenam. Het gerucht wat toen ronddwaalde is uiteindelijk na lange onderhandelingen vertrokken richting Manchester.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Verandering van normen en waarden

Onder voormalig trainer Ole Gunnar Solskjær waren er weinig regels. Het was een hele koelante trainer en je kan doen en laten wat je wou als je maar op tijd was op de training en top inzet toont. Voor Cristiano Ronaldo was dit uiteraard nooit een probleem geweest. Hij werd ook altijd omschreven als een coach die veel te lief was voor de spelers. De meeste trainers hebben een bepaalde hardhandigheid, maar Solskjær miste dit aspect als coach.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Nu de Noorse coach weg is en de Duitse Ralf Rangnick ‘at the wheel’ is loopt het even wat anders. Coaches hebben altijd andere regels en principes. Dat is normaal. Of je er nou blij of niet blij mee bent je zult ze moeten gehoorzamen als speler.

€ 20 miljoen aan auto’s gaat stil staan

Zo heeft de Duitse coach in zijn tijd bij RB Leipzig had hij de regel dat de spelers gewoon naar de trainen moesten met de bedrijfsauto’s van de club. Dit houdt in voor Ronaldo dat zijn wagenpark van 20 miljoen niet onder de sponsorships valt en dat deze allemaal stof komen te vangen. Als de rest van de familie er geen gebruik van zult maken. Het is natuurlijk nog een gerucht, maar The Mirror uit Engeland weet het vrij zeker.

Mocht je nou benieuwd zijn met welke wagen Ronaldo niet meer naar de training van Manchester United kan rijden klik dan op deze link.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)