Op de valreep van 2021 meldde we al dat Jay-Z een uiterst zeldzame Patek Philippe Tiffany Blue had bemachtigd, één week nadat ‘ie werd uitgebracht. Zijn nauwe banden met Tiffany & Co. speelde hier ongetwijfeld een rol in. Leonardo DiCaprio heeft blijkbaar geen samenwerking nodig om er ook een om zijn pols te krijgen. Dit is nog eens een ‘Wrist Check’.

 Patek Philippe Tiffany Blue van Leonardo DiCaprio

De Nautilus Ref. 5711 in samenwerking met Tiffany & Co. heeft een felblauwe wijzerplaat en is gelimiteerd tot slechts 170 stuks, één voor elk jaar dat de Zwitserse horlogemaker en Amerikaanse juwelier hebben samengewerkt. Uiteraard zijn alle Nautilussen zeldzaam te noemen, maar wegens het feit dat Patek Philippe in januari van 2021 besloot om de productie van de Nautilus stop te zetten, bereikt de vraag nieuwe hoogtes.

De The Wolf of Wall Street-acteur werd met het horloge gespot in de Crypto.com Arena in Los Angeles, Californië, terwijl hij keek naar de Los Angeles Lakers die het opnamen tegen de Portland Trail Blazers.

Onnodig te zeggen dat DiCaprio zelfs zonder Zwitserse accessoires van wereldklasse de aandacht trekt, maar de Patek Philippe 5711 Nautilus zorgt ook voor de nodige belangstelling. De 47-jarige heeft ergens vast wel een verzameling liggen, maar hij staat nou niet per sé bekend als een horloge-man. Wellicht begint daar met deze vondst verandering in te komen.

Ook LVMH-frontman Bernard Arnault en basketbal legende LeBron James zijn gespot met een Tiffany Blue Patek Philippe.