Nadat het circa één week geleden werd geïntroduceerd, heeft ​​rapper Jay-Z nu al zijn handen weten te krijgen aan het nieuwe horloge van Patek Philippe in samenwerking met Tiffany & Co. De wederhelft van Beyoncé liet zijn aankoop zien op een foto met filmregisseur Jeymes Samuel vorige week in Los Angeles. Het kan helpen om een ​​werkrelatie te hebben met een van de merken.

Jay-z zijn horloges

Patek Philippe schudde de horlogewereld even door elkaar toen ze de Nautilus Ref. 5711 in Tiffany & Co. in Tiffany Blue vorige week bekendmaakte. Deze speciale uitgave heeft zoals de naam suggereert een felblauwe wijzerplaat en is gelimiteerd tot slechts 170 stuks, één voor elk jaar dat de Zwitserse horlogemaker en Amerikaanse juwelier hebben samengewerkt.

Maar zelfs al zou Jay-Z geen Tiffany-merkambassadeur zijn, zou hij vast een manier gevonden hebben om het uiterst exclusieve uurwerk te bemachtigen. De Amerikaanse miljardair heeft in het (recente) verleden al meermaals laten zien een echte horlogeliefhebber te zijn. Op de rode loper voor de vertoning van de nieuwe Netflix-film The Harder They Fall, die hij hielp produceren, pronkte hij met zijn Tiffany Blue-Nautilus.

Tiffany Blue Patek Phillipe Nautilus

Deze editie is overigens ook de laatste Nautilus Ref. 5711, nadat Patek Philippe in januari besloot om de productie van het ultrapopulaire Nautilus stop te zetten, omdat de razernij eromheen volgens hen uit de hand is gelopen.

Vanwege de beperkte oplage van het horloge en de historische betekenis, is het moeilijk om een ​​meer gevraagd horloge uit 2021 te bedenken. Om überhaupt kans te maken om er een te kopen bij de horloge maker moet je een uitgebreide koopgeschiedenis bij de hand hebben.

Deze twee factoren speelden een hoofdrol in het feit dat afgelopen weekend een Patek Phillipe Nautilus Tiffany Blue $ 6,5 miljoen onder de hamer ging na een felle biedingsoorlog op Phillips’ recordbrekende 2021 New York Watch Auction, terwijl de catalogusprijs op $ 52.000 staat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SauceyFarms (@alextodd)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)