Niet iedereen zal van het bestaan van de Lidl-webshop afweten, maar laten we daar even gauw verandering in brengen. Koopjesjagers die liever geld overhouden voor andere belangrijke uitgaves, kunnen daar terecht voor hoge kortingen. Hoe rijk je ook bent, we zijn en blijven Nederlanders. Laten we deze Samsung Smart-tv als voorbeeld nemen.

Samsung Crystal UHD

Het gaat om een Samsung Crystal UHD smart-tv. Dit model is beschikbaar in vier varianten: van 43 tot 75 inch. Ieder model staat garant voor getailleerde kleurweergave, rijke tinten en een 4K-ervaing. Het scherm heeft een resolutie van 3840 x 2160 pixels en is daardoor Ultra HD, de overtreffende trap van Full HD. “De Crystal Processor 4K zorgt met zijn chip voor een hoge contrastverhouding en geeft met HDR een overtuigend breed kleurenspectrum weer.”

Klik op deze link om de Samsung smart-tv in huis te halen

De televisie is uitgerust met meerdere aansluitingen en tv-ontvangers, zoals twee verschillende HDMI-kabels en eventueel ook een USB. Uiteraard is er een aansluiting voor boxen of een soundbar, een antenne-ingang voor de coax-kabel om zenders te kunnen ontvangen en een CI+ aansluiting voor digitale tv.

41% korting op Samsung smart-tv

Aangezien er vier varianten beschikbaar zijn, wisselt de prijs per inch. En dus ook het kortingspercentage verschilt. De kleinste Samsung Crystal UHD smart-tv van 43 inch is afgeprijsd van € 529 naar € 425, maar de meest ingrijpende korting vinden we bij het grootste model: de 75 inch. De korting van 41% resulteert in een nieuwe prijs van €1099 in plaats van € 1679.

Dit is echter niet de enige stuntprijs die we tegen zijn gekomen op de Lidl-webshop. Hieronder vind je nog drie voorbeelden van hoge kortingen.