Het zonnetje is afgelopen week weer een beetje tevoorschijn gekomen in Nederland. We moeten natuurlijk niet meteen te hard van stapel lopen, maar nadat Lidl een opblaasbare bubbelbad heeft toegevoegd aan hun assortiment, komen de zomerkriebels al gauw naar boven.

Maak kennis met de Bestway Whirlpool LAY-Z-SPA Palm Springs

Bubbelbaden hoeven niet per sé duizenden te kosten om het gewenste effect te bereiken. Dat bewijst de Lidl webshop wel. Hun  Bestway Whirlpool LAY-Z-SPA Palm Springs heeft een doorsnede van 196 centimeter en is 71 centimeter diep. Als we de beschrijving op de website moeten geloven passen er zes mensen in het opblaasbare badje. Het lijkt ons een beetje krap, maar goed.

Daarbij is het niet zomaar een simpel badje, maar hij beschikt ook nog over 140 Airjets die functioneren als massagestralen en natuurlijk ook zorgen voor de bubbels. Als we de reviews moeten geloven op de Lidl website zijn de klanten reuze enthousiast.bubbelbad

Klik op deze link om het opblaasbare bubbelbad aan te schaffen

Het is dan ook niet gek dat de zogeheten Bestway Whirlpool LAY-Z-SPA Palm Springs vijf uit vijf sterren verdient. De maximale temperatuur die je in de jacuzzi in kan stellen is 40ºC en de whirlpool word geleverd met een pomp die het water zuiver houdt. Wel zo fijn.

Prijs-kwaliteitsverhouding blijkt optimaal uit reviews

Voor een soortgelijke bubbelbad moet je al gauw € 1200 stukslaan, maar die van de Lidl is velen malen goedkoper.. Die van de Lidl is daarentegen velen malen goedkoper. Voor nog geen € 500 haal je er een in huis. Je zult wel snel moeten zijn, want een product met zo’n goede prijs-kwaliteitsverhouding kan zomaar eens vliegensvlug uitverkocht raken. Het is misschien esthetisch gezien niet de allermooiste optie, maar als je liever geld overhoud voor andere luxe, is dit wellicht perfect voor jou.

jacuzzi lidl